Xiaomi Redmi 9T, Ocak’ta geliyor!

Redmi 9T, Ocak'ta geliyor!

Xiaomi Redmi 9T, Ocak’ta gelişinin ipucu verildi. Bir kutudan çıkarma videosunda ürünü gösteren Xiaomi, geçen ay Redmi 9 Power’ı tanıtmılrı. Şimdiise 8 Ocak’ta Redmi 9T adlı diziye yeni bir üye eklemesi olacak gibi duruyor.

Xiaomi’den Redmi 9T ile ilgili herhangi bir haber olmasa da, söylentilere göre ürün, tamamen yeni bir akıllı telefon olmayacak. Onun yerine yeniden markalanmış Redmi 9 Power, ek bir 2MP makro kamera ile yeniden yapılandırılmış Redmi Note 9 4G geliyor.

Xiaomi Redmi 9T Ocak 8’de gelecek gibi duruyor

Bu doğruysa, Redmi 9T bir Snapdragon 662 SoC, 6,53 “FullHD + LCD, 6,000 mAh pil ve toplam beş kamera ile gelecek. Çentik içinde bir 8MP selfie kamera ve arkada bir 8MP ile birleştirilmiş 48MP birincil kamera ultra geniş, 2MP derinlik ve 2MP makro birimleri olacak.

Redmi 9T, Ocak'ta geliyor!

Redmi 9T ayrıca YouTube’da bir kutudan çıkarma videosunda da yer almıştı. Redmi 9 Power’a benzediği için 9T’nin yeniden yapılandırılmış bir Redmi 9 Power olduğu söylentileri doğru olabilir. Ancak, 9T’nin tasarımı yalnızca Redmi 9 Power‘dan ödünç alması ve farklı iç kısımlara sahip olması ihtimali de söz konusu oluyor.

Durum ne olursa olsun, söylentilere göre 8 Ocak’ta açıklanmasına yaklaştıkça Redmi 9T hakkında muhtemelen daha fazla şey duyacağız gibi duruyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi Mi 11 Pro işte böyle görünecek