Xiaomi Mi 11 Pro işte böyle görünecek

xiaomi mi 11 pro

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modelinin nasıl görüneceği ortaya çıktı. İşte Xiaomi Mi 11 Pro ile ilgili detaylar.

Akıllı telefon sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Xiaomi geçtiğimiz günlerde Mi 11 modelini tanıtmıştı. Mi 11’in tanıtılmasının ardından gözler Çinli üreticinin gerçek amiral gemisi modeline çevrildi.

Hatırlanacağı üzere Xiaomi geçtiğimi yıl satışa sunduğu Mi 10’un sonrasında Mi 10 Ultra ile gerçek gücünü ortaya koymuştu. Hem performans anlamında, hem de kamera anlamında rakiplerini geride bırakmayı başaran Mi 10 Ultra, önemli bir satış başarısına da imza atmıştı.

Şimdi Mi 11’in tanıtılmasının ardından gözle Mi 11 Ultra’ya çevrildi. Fakat sızdırılan bilgilere göre Xiaomi Mi 11 Ultra’nın yerine Mi 11 Pro’yu tanıtmayı planlıyor.

Xiaomi Mi 11 Pro ile ilgili ilk detaylar

Özellikle son 1 haftadır Mi 11 Pro ile ilgili yoğun söylentiler vardı. Görünen o ki bu söylentiler pek de asılsız değil. Keza geçtiğimiz gün sızdırılan görsel de bu durumun en net örneği.

Yukarıda da görüldüğü üzere Mi 11 Pro hayli göz alıcı bir kamera kurulumu ile gelecek. Elbette bu kamera kurulumunun görüntüsünden ziyade ne derece işlevsel olduğu bizim için daha önemli.

Mi 10 Ultra kamera tarafında hayli yetenekli bir cihazdı. Muhtemelen Mi 11 Pro da kamera performansıyla iddialı bir telefon olacaktır. Elbette hali hazırda DxOMark’ın zirvesinde yer alan Mate 40 Pro‘yu geçip geçemeyeceği bilinmez. Bekleyip göreceğiz.

Xiaomi Mi 11 satışları patladı!