Motorola One Action özellikleri ve fiyatı netlik kazandı

Motorola One Action

Kısa süre önce Amazon Almanya’da ortaya çıkan Motorola One Action şimdi de özellikleri ve fiyatı ile gündemde. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Amazon Almanya kısa süre önce Motorola’nın orta segmentteki yeni modeli One Action’ı sızdırmıştı. Geçtiğimiz gün ortaya çıkan raporlar neticesinde Motorola One Action özellikleri ve fiyatı da netlik kazanmış oldu.

Motorola’nın orta segmentteki yeni cihazı beklenildiği üzere Samsung tarafından üretilen Exynos 9609 yonga setinden güç alacak. Sistemini 4GB RAM ile destekleyecek olan model min. 64GB’lık dahili depolama alanına sahip olacak. Dileyen kullanıcılar için 128GB’lık ikinci bir model de bulunacak. Eğer bu alan da benim için yeterli olmaz diyorsanız, telefonda microSD kart desteğinin bulunduğunu da belirtelim.

Hayli modern bir tasarım çizgisine sahip olan Motorla One Action’da 1080 x  2520 px çözünürlüğünde 6.3 inçlik IPS LCD ekran yer alacak. Delikli bir tasarıma sahip olan bu ekran 21:9 en boy oranının yanı sıra 435ppi piksel derinliğine sahip olacak.

Telefonun arka kısmında dikey olarak konumlandırılmış 3’lü kamera modülü yer alacak. 13 MP’lik ana kameraya geniş açı lensi ve derinlik lensi eşlik edecek.

Telefonun ön tarafında da aynı arka tarafta olduğu gibi 13MP’lik bir kamera yer alacak. 3500 mAh kapasitesine sahip ortalama bir bataryadan beslenecek olan Motorla One Action’ın fiyatı ise 300 euro olarak belirlenmiş durumda.

Xiaomi güneş enerjisiyle şarj olan telefon geliştirecek