Xiaomi Pocophone F1 performans testini ağlattı!

Xiaomi Pocophone F1 11

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Xiaomi Pocophone F1 performans testinde rakiplerine nal toplattı. İşte performans testlerini yerle bir eden Xiaomi Pocophone F1!

Çin’in yükselen yıldızlarından olan ve ülkemize yakın zamanda fiziki mağaza ile giriş yapacak olan Xiaomi, yeni bir telefon üzerinde çalışıyor. Xiaomi Pocophone F1 olarak bilinen bu telefonun Snapdragon 845 kullanan en uygun fiyatlı olacağı söyleniyordu. Bugün ise Pocophone F1’in Geekbench sonuçları sızdı.

Xiaomi Pocophone F1 performans Geekbench’i ağlattı!

Rakiplerine nal söktüren Pocophone F1, Geekbench’in çoklu çekirdek testinden 9081 puan alarak Android telefonlar arasında en yüksek puanı alan telefon olma unvanını OnePlus 6’dan aldı. Pocophone F1 tek çekirdek testinden ise 2467 puan alarak listenin ikinci sırasında yer aldı.

 

Xiaomi Pocophone F1

Henüz tanıtılmayan Pocophone F1’in diğer donanım özellikleri henüz bilinmiyor. Ancak tahminler Pocophone F1’de 6 GB RAM’in olacağı yönünde 400 Euro gibi donanımına göre oldukça iddialı olan Pocophone F1, yılın en iyisi olarak kapanışı yapacak gibi görünüyor.

Galaxy Note 9 ile çekilmiş fotoğraflar

Apple cephesinde ise yüzler gülüyor. iPhone X’un aldığı 10.000 puana henüz hiç bir Android telefon yetişemedi. Eylül ayında tanıtılacak olan iPhone’da yer alması beklenen Apple A12 yonga setinin bu farkı daha da açması bekleniyor. Bakalım Apple’a Qualcomm ve Samsung cephesinden nasıl bir hamle gelecek?