Xiaomi Pad 6 Global, IMDA sertifikası alır almaz piyasaya sürülecek

Xiaomi Mi Pad 5, resmi teaserda göründü!

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin yeni tablet modeli Pad 6’dan önemli haberler var. İşte Xiaomi’nin bu cihazıyla ilgili planları.

Xiaomi Pad 6 Global, IMDA sertifikası alır almaz piyasaya sürülecek. Çevrimiçi platformlarda Xiaomi Pad 6 ile ilgili söylentiler birkaç aydır dolaşıyor ve tabletin bu ayın ilerleyen günlerinde Xiaomi 13 Ultra ile birlikte duyurulması muhtemel. Ayrıca, resmi bir onay olmasa da, tabletin bu yılın ilerleyen zamanlarında küresel piyasada da satışa sunulması bekleniyor. Ancak beklerken, Xiaomi Pad 6 IMDA web sitesinde görüntülendi ve uluslararası piyasaya çıkışına işaret eden bir sertifika aldı.

xiaomi mi pad 5

GoAndroid tarafından keşfedilen bilgilere göre, 23043RP34G model numaralı Xiaomi Pad 6, IMDA onayı aldı ve küresel piyasada satışa sunulacağı kesinleşti. Bunun dışında, listelemede tabletle ilgili herhangi bir ilginç detay bulunmuyor. Tablet hakkında resmi bir duyuru yapılmadı, ancak Xiaomi başkanı yakın zamanda bu cihazın geleceğini duyurdu. Büyük ihtimalle yeni tablet Xiaomi 13 Ultra ve Redmi K60 Ultra ile birlikte sahneyi paylaşabilir.

Xiaomi, 5 dakika içinde 200.000 adet Mi Pad 5 serisi sattı

Xiaomi Pad 6 Global, IMDA sertifikası alır almaz piyasaya sürülecek

Daha önceki raporlar, Xiaomi Pad 6‘nın 2.8K çözünürlüklü ve 120Hz yenileme hızına sahip 11 inçlik bir LCD panelle geleceğini ortaya koymuştu. Tablet, Snapdragon 870 yongası tarafından desteklenebilecek ve 67W hızlı şarj desteği sunabilen devasa 8,840mAh bir pil ile güçlendirilebilir.

Xiaomi Mi Pad 5, 8.520 mAh pil ile resmiyet kazandı

Ek olarak, Xiaomi Pad 6, en fazla 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanı ile donatılabilecektir. İlk olarak Xiaomi cihazlarından birini destekleyen bir USB 3.x bağlantı noktasıyla gelebilir. Pad 6 modelinin MIUI 14 tabanlı Android 13 işletim sistemi ile kutudan çıkması bekleniyor. Xiaomi Pad 6 Global, IMDA sertifikası alır almaz piyasaya sürülecek.

Elon Musk Twitter konusunda ilginç kararlara imza atıyor