Xiaomi Mi 11 Lite, Google Play Console’da görüldü!

Xiaomi Mi 11 Lite, Google Play Console'da görüldü!

Xiaomi Mi 11 Lite kısa süre önce tasarımını ortaya çıkaran birkaç fotoğrafta kendini gösterdi. Ancak teknik özellikler hakkında bilgi oldukça azdı. Şimdi cihazın Google Play Console’da listelenmesiyle bildiklerimiz arttı.

M2101K9AG model numarasına sahip Mi 11 Lite 4G, SIRIM (Malezya), EEC (Avrupa), FCC (ABD), NBTC (Tayland), IMDA (Singapur) ve Bluetooth gibi çeşitli platformlardan sertifika aldı.  Geçen ay cihaz IMDA ve FCC yetkilileri tarafından onaylandı. M2101K9G kod isimli bir cihazdan da söz edildi. Bu cihazın Xiaomi Mi 11 Lite’ın 5G versiyonu olabileceği tahmin ediliyor. Bugün, sızdırdığı haberlerle tanınan Mukul Sharma, Xiaomi Mi 11 Lite 5G’nin Google Play Console listesini yayınladı. Liste, cihazın temel özelliklerini ortaya çıkardı.

Bir söylentine göre Xiaomi Mi 11 Lite yepyeni bir Qualcomm SoC’ye sahip olacaktı. Ancak Google Play Console listesi aksini söylüyor. Liste, cihaz hakkında “renoir” kod adını ve M2101K9G model numarasını ortaya koydu. Yonga setinin model numarası Snapdragon 765G ile çakışıyor ve çekirdek konfigürasyonu ile saatler aynı. Cihazın bellek yapılandırması ile kesinlikle değişecek. Ancak Mi 11 Lite yüksek ihtimalle 8GB RAM varyantı ile piyasaya sürülecek.

Xiaomi Mi 11 Lite, Google Play Console'da görüldü!

Ne yazık ki, Google Play Console listesinde elde edilen veriler de bu kadarla kalıyor. Daha önce sızan bilgiler doğruysa cihaz 33W hızlı şarjı destekleyen 4,150 mAh pil ile birlikte gelecek. Diğer bellek bilgileri ise 64 veya 128 GB depolama alanı içereceği yönünde. Cihazın temel RAM miktarının 6 GB olduğu varsayılıyor.

Google reklamlar artık tarama geçmişinize göre şekillenmeyecek