Xiaomi Mi Pad 4 tanıtıldı! İşte Xiaomi Mi Pad 4 özellikleri!

Xiaomi Mi Pad 4

Çin’in yükselen yıldızı Xiaomi, bugün merakla beklenen tabletini tanıttı. Xiaomi Mi Pad 4 olarak isimlendirilen bu tablet özellikleri ile iPad’e rakip olacak gibi görünüyor. İşte Xiaomi Mi Pad 4 özellikleri.

Tablet piyasasında uzun süredir sessiz kalan Android cephesi, bugün sessizliğini Xiaomi ile bozdu. Çin’in önde gelen teknoloji üreticilerinden olan Xiaomi, Mi Pad 4 modeli ile bugün karşımıza çıktı. Apple’ın iPad mini modeline rakip olacak olan Mi Pad 4, özellikleri ile üst düzey bir deneyim sunacak.

Xiaomi Mi Pad 4 özellikleri!

Mi Pad 4, 8.0 inç büyüklüğünde IPS ekran ile geliyor. Bu ekranın çözünürlüğü ise 1920 X 1200 olarak belirlenmiş durumda. Qualcomm’un Snapdragon 660 yonga setinden gücünü alan bu tablette 3 GB LPDDR4x RAM ve 32 GB eMMC 5.1 dahili depolama birimi yer alıyor.

Tabletin 64 GB depolama birimli sürümünde ise 4 GB LPDDR4x RAM‘in yer aldığını belirtelim. 6.000 mAh kapasiteli pilden gücünü alan tablette, çift mikrofon ve stereo hoparlör yer alıyor.

Çentikli Xiaomi Redmi 6 Pro görselleri ortaya çıktı!

Tabletin ön bölümünde 5 Megapiksel kamera arka bölümünde ise 13 Megapiksellik kamera yer alıyor. Bu kameraların her ikisi de f/2.0 diyafram açıklığına sahip. Altın sarısı ve siyah renk seçenekleri ile karşımıza çıkan Mi Pad 4, 6.000 mAh büyüklüğünde bataryadan gücünü alıyor.

Xiaomi Mi Pad 4

İlk olarak Çin’de satışa sunulacak olan Mi Pad 4, yaklaşık olarak 800 TL’den başlayan fiyatlar ile satılacak. Türkiye’ye GearBest ile giriş yapan Xiaomi’nin, Mi Pad 4 modelini önümüzdeki aylarda ülkemizde de satışa sunması bekleniyor.