Xiaomi Mi TV 4A 40 Horizon Edition duyuruldu

Xiaomi Mi TV 4A 40 Horizon Edition duyuruldu

Xiaomi’nin en yeni Android TV’si Xiaomi Mi TV 4A 40 Horizon Edition olarak karşımıza çıkıyor. Adından da anlaşılacağı gibi, 1920×1080 piksel çözünürlüğe ve 60Hz yenileme hızına sahip 40 inçlik bir panel getiriyor.

Mi TV 4A 40 Horizon Edition, 1 Haziran Salı günü Hindistan’da piyasaya sürüldü. Xiaomi’nin yeni akıllı TV’si, 2019’da piyasaya sürülen mevcut Mi TV 4A 40’ın bir yükseltmesi olarak geliyor. Yeni sürüm Mi TV 4A 40 Horizon Edition olarak isimlendirildi. Sürükleyici bir izleme deneyimi sunmak için “çerçevesiz” bir tasarıma sahip. Yüzde 93,7 ekran gövde oranıyla geliyor. Bununla birlikte, yeni tasarımın dışında, akıllı TV, Mi TV 4A 40 ile neredeyse aynı. Diğerlerinin yanı sıra Evrensel Arama, Çocuk Modu ve Ünlü İzleme Listeleri gibi özellikleri getiren şirketin PatchWall arayüzü ile önceden yüklenmiş olarak geliyor.

Xiaomi Mi TV 4A 40 Horizon Edition duyuruldu

Cihaz ile birlikte her yerde ince çerçeveler ve DTS-HD sesli 20W stereo hoparlör kurulumu da geliyor.Yazılım tarafı, üstte Xiaomi’nin PatchWall arayüzü ile Android 9 tarafından kapsanıyor. Ayrıca eşleştirilmiş 1GB RAM ve 8GB depolama alanında dört çekirdekli bir yonga seti de mevcut. G/Ç, 3 adet HDMI bağlantı noktası, 2 adet USB, AV girişi, Anten bağlantı noktası, S/PDIF ve bir kulaklık jakı da televizyonun özellikleri arasında. Xiaomi Mi TV 4A Horizon, 23.999 INR (330 $) karşılığında perakende satış yapacak ve ilk satışların bugün 2 Haziran yerel saatle öğlen 12’de yapılması planlanıyor.

LG sektörden çekildi, telefonları olanlar ne yapacak?