Xiaomi Mi Pad 5 için sevindirici haber

Tablet pazarındaki ürün yelpazesini genişleten Xiaomi Mi Pad 5 için sevindirici bir haber verdi.

Akıllı telefon pazarındaki en büyük isimlerden biri olan Xiaomi artık tablet pazarında da ağırlığını hissettirmeye başladı. Henüz ülkemizde Xiaomi logolu tabletler çok fazla yaygınlaşmamış olsa da özellikle Asya pazarında Çinli üreticinin tablet pazarında önemli bir paya eriştiğini biliyoruz.

Muhtemelen bu yılın ilerleyen zamanlarında Xiaomi Türkiye pazarındaki tablet sayısını da arttıracaktır. Keza Çinli üretici belli ürünleri ülkemize getirirken biraz çekingen davranıyor.

Bu durumun temel nedenlerinden birisi de Türkiye’de tablet kullanımının Avrupa ve Asya’ya oranla biraz düşük kalması. Fakat uzaktan eğiştim ve uzaktan çalışma modelinin yaygınlaşmasıyla birlikte ülkemizdeki tablet pazarının da hareketlendiğini söyleyebiliriz.

Xiaomi Mi Pad 5 için sevindirici haber

Xiaomi’de global anlamda büyümekte olan tablet sektörüne yeni ürünleriyle yön verme çabasında. Bu ürünlerden sonuncusu ise 10 Ağustos’ta tanıtılacak olan Mi Pad 5. Xiaomi Mi Pad 5 gerek tasarımı, gerekse de standartları ile rakiplerinin önünde bir cihaz diyebiliriz.

Uygun bir etikete sahip olması beklenen bu tablette S Pen desteğinin olup olmayacağı büyük merak konusuydu. Nitekim Xiaomi bu noktadaki soru işaretlerini giderdi.

Ortaya çıkan son raporlara göre Mi Pad 5 modelinde S Pen desteği yer alacak. Kutudan S Pen’in çıkıp çıkmayacağı ise henüz kesinlik kazanmış değil. Bekleyip göreceğiz.

Stranger Things 4.sezon çekimlerinin yapıldığı stüdyoda yangın çıktı