Huawei Watch 3 Türkiye fiyatı dudak uçuklatıyor

HarmonyOS

Huawei merakla beklenen yeni akıllı saatini Türkiye’de satışa sundu. Sunmasına sundu fakat Huawei Watch 3 Türkiye fiyatı dudak uçuklatıyor. İşte detaylar.

Son dönemde PC ve giyilebilir teknoloji pazarına ağırlık veren Huawei, HarmonyOS’e sahip ilk akıllı saat modeli Huawei Watch 3’ü tanıttı.

Huawei Watch 3 yine alışılageldiğimiz Huawei tasarım çizgisiyle karşımıza çıkıyor. Saatin en büyük özelliği ise artık uygulama  yüklenebilen bir yapıya sahip olması. Bilindiği üzere önceki Huawei modellerinde uygulama yükleme olayı yoktu.

Watch 3 ve Watch 3 Pro’da ise uygulama yükleme ve saat üzerinden telefon görüşmesi gerçekleştirme gibi özellikle bulunuyor.

Huawei Watch 3 Türkiye fiyatı dudak uçuklatıyor

Selefi modellere göre daha ağır bir görünüme sahip olan Watch 3 ve 3 Pro’da e-sim özelliği de mevcut. Bu sayede saatinizi ayrı bir telefon olarak kullanabiliyorsunuz. Peki gelelim bu saatin fiyatına.

huawei watch 3 pro

Huawei Watch 3’ü Türkiye’de 5000 TL’den satışa sundu. Watch 3 Pro’nun fiyatı ise 5699 TL. Evet yanlış okumadınız. 5000 ve 5700 TL.

Dürüst olmak gerekirse Huawei’nin bahse konu fiyatlara bu saatleri satması pek de olası görünmüyor. Muhtemelen saatler bu fiyatlardan satılmadığı için bir süre sonra indirim de söz konusu olacaktır. Kısacası bu saatlerden birisini satın almayı planlıyorsanız bir süre beklemenizi tavsiye ederiz. Elbette yine de karar siz kullanıcıların.

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak?