Xiaomi Redmi Note 2 Gün Yüzüne Çıktı

Saniyede 10.000 Xiaomi Redmi Note Satildi

Son dönemde hızla yükselen Xiaomi’nin önümüzdeki ay piyasaya süreceği yeni akıllı telefonu Xiaomi Redmi Note 2 hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Başta Çin ve Hindistan olmak üzere gelişmekte olan pazarlarda oldukça etkili olan ve 2014 yılına damgasını vurmayı başaran Çin menşeli telefon üreticisi Xiaomi bu başarısını önümüzdeki yıla da taşımayı amaçlıyor. Piyasaya sürdüğü düşük maliyetli telefonlar sayesinde dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi haline gelen Xiaomi’nin önümüzdeki günlerde birçok yeni telefonu resmi olarak tanıtması bekleniyor.

redmi-note

Xiaomi’nin önümüzdeki yılın başında piyasaya süreceği bu akıllı telefonların başında firmanın popüler phableti Redmi Note’un halefi olan Xiaomi Redmi Note 2 geliyor. Xiaomi’nin Ocak ayı sonunda düzenleyeceği basın toplantısıyla resmi olarak tanıtacağı Redmi Note 2 için meraklı bekleyiş devam ederken, telefonun özellikleri hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Son dönemde kullanıcılardan yoğun ilgi gören phablet kategorisinin öne çıkan üyeleri arasında yer alması beklenen Xiaomi Redmi Note 2‘nin donanımsal özellikleri arasında 1920 x 1080 çözünürlükte 5.5 inç dokunmatik ekran, dört çekirdekli 64 bit işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 3,000mAh batarya, 13 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera yer alıyor.

PSN Hackerları Şimdi de Tor’a Yöneldi