Xiaomi Mi A3 hakkında ilk detaylar ortaya çıktı

xiaomi mi a3

Xiaomi’nin merakla beklenen yeni modeli Mi A3’e dair ilk detaylar ortaya çıktı. İşte Xiaomi Mi A3 özellikleri ve çıkış tarihi hakkındaki ayrıntılar.

Xiaomi’nin orta segmente hitap eden A serisi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hayli popüler. Bu durumun temel nedeni ise Mi A1 ya da Mi A2 ile aynı özelliklere sahip telefonların fiyat bakımından hayli uçuk olması.

Xiaomi Mi A serisi hala fiyat performans açısından rakipsiz diyebiliriz. Elbette şunu da belirtmemiz gerekiyor. Mi A serisindeki modeller, özellikle de Mi A1 SAR değeri açısından hayli uç değerlere sahip. Yani bu modeli mümkün olduğunca küçük çocukların eline vermemek gerekiyor. Elbette bu başka bir yazının konusu. Şimdi biz asıl konumuza dönelim.

Xiaomi Mi A3 sahneye çıkıyor

Xiaomi’nin sıradaki A serisi modeli merakla bekleniyordu. Bir süre önce Xiaomi Mi A3’ün Snapdragon 730 yonga setiyle geleceğine dair bazı iddialar ortaya atılmıştı. Hatta telefonun 3 ana kameraya sahip olacağı da belirtilmişti. 48MP + 8MP + 13MP’lik üçlü ana kamera modülüyle gelecek olan A3’ün ilk olarak Hindistan’da satışa sunulacağı söyleniyor.

Bu söylentilerin temel kaynağı ise geçtiğimiz gün Qualcomm ve Xiaomi arasında yapılan bir toplantı. Toplantı sonrasında Xiaomi yetkilileri tarafından paylaşılan bir iletide Snapdragon 7xx kullanan yeni modelin yakında Hindistan’da satışa sunulacağı belirtiliyor.

Genel kanı ise bu yeni modelin Mi A3 olduğu. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz.

Galaxy Note 10 Pro detayları ortaya çıktı