Xiaomi Mi Mix Fold Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

Xiaomi, 29 Mart'ta yeni ürün lansman etkinliğini duyurdu

Xiaomi’nin geçtiğimiz gün tanıttığı Mi Mix Fold tasarımıyla dikkatleri üzerine çekti. Peki Xiaomi Mi Mix Fold Türkiye fiyatı ne kadar olacak? İşte bu sorunun yanıtı.

Aslında Xiaomi’nin katlanabilir bir telefon üzerinde çalıştığı uzun süredir biliniyordu. Zaten Xiaomi de bunu hiç inkar etmedi. Hatta Samsung ve Huawei ilk katlanabilir ekranlı modellerini satışa sunacakları zaman Xiaomi çift taraftan içe doğru katlanan bir telefonun prototipini yapmıştı.

Fakat Çinli üretici bu prototiple pek de alakası olmayan bir modeller kullanıcıların karşısına çıktı. Xiaomi’nin yeni tanıttığı katlanabilir ekranlı modeli Mi Mix Fold, içe doğru katlanan yapısıyla Samsung’un Galaxy Z Fold serisini anımsatıyor.

Elbette işin bizi ilgilendiren kısmı bu telefonun ülkemizde kaç TL’den satışa sunulacağı. Aslına bakarsanız daha bu telefonun Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı bile belli değil. Fakat sunulacaksa da bu konuda bazı fiyat tahminlerimiz mevcut.

Xiaomi Mi Mix Fold Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

Türkiye’deki katlanabilir telefonlar ilk olarak geçtiğimiz yıl raflardaki yerlerini almıştı. Samsung’un Z Flip modeli 14.500 TL, Huawei’nin Mate Xs modeli 30.000 TL, Samsung’un Galaxy Fold 2 modeli ise 20.000 TL’lik etiketle raflardaki yerini almıştı.

Şimdi bu etiketlerle doğru orantılı olarak düşündüğümüzde Mi Mix Fold’un da çok ucuz olacağını söyleyemeyiz. Xiaomi faktörünü hesaba katsak dahi Mi Mix Fold’un Türkiye fiyatı 16.000 – 17.000 TL’den daha düşük olmayacaktır. En azından bizim konuyla ilgili ön görümüz bu şekilde.

Realme 8 5G yeni bir sertifika daha aldı