Realme 8 5G, FCC sertifikasını aldı!

Realme 8 5G, FCC sertifikasını aldı!

Realme 8 5G rulman modeli kod adı RMX3241, geçen hafta NBTC sertifikasını aldı. Cihaz şimdi de FCC tarafından onaylandı ve lansmana bir adım daha yaklaştırdı.

FCC listesi, Realme 8 5G’nin 5.000 mAh pil paketleyeceğini ve Android 11 tabanlı Realme UI 2.0’ı 4G muadili gibi özelliklerle kutudan çıkacağını ortaya koydu. Ancak iki cihaz arasında bazı farklılıklar olacak. Yeni başlayanlar için Realme 8 5G, 5G olmayan modelden daha kalın (8,5 mm) ve daha ağır (185 gram) olacak. Dahası, Realme 8 5G, 4G versiyonu gibi bir ekran içi çözüm yerine yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcıya sahip olacak. Bu, 5G modelinin AMOLED yerine bir LCD panel ile geldiğini görebildiğimiz anlamına geliyor. ABD sertifika yetkilisi, 4G versiyonunun aksine Realme 8 5G’nin yerleşik bir NFC yongası ile geleceğini de söylüyor.

Realme 8 5G, FCC sertifikasını aldı!

4G varyantı RMX3085 model koduyla birlikte gelecek. Realme8 5G hakkında ayrıntılar şimdilik az. Ancak yakında daha fazla bilgi ortaya çıkacaktır. Realme 8 4G, Helio G95 SoC tarafından destekleniyor. Cihaz üç RAM seçeneğine sahip. Bunlar 4GB, 6GB ve 8GB şeklinde karşımıza çıkıyor. Realme 8 5G’nin teknik özelliklerinin geri kalanı hala bilinmiyor. Ancak önümüzdeki günlerde akıllı telefon hakkında kesinlikle daha fazla şey duyacağız. Akıllı telefon sektöründe dişli bir rakip olabilecek mi sorusu da önümüzdeki günlerde netlik kazanacaktır.

Nike, içinde insan kanı bulunan “şeytan ayakkabılarıyla” ilgisi olmadığını duyurdu