Galaxy Fold çıkışına 1 ay kala ortaya çıktı

maxresdefault 49

Samsung’un geçtiğimiz Şubat ayında tanıttığı katlanabilir ekranlı akıllı telefon modeli Galaxy Fold, çıkışına 1 ay kala yeni bir videoda ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Akıllı telefon pazarının lider ismi konumunda bulunan Samsung, 2015’ten beri üzerinde çalıştığı katlanabilir ekranlı akıllı telefonunu geçtiğimiz ay tanıtmıştı. Galaxy Fold ismi ile tanıtılan telefon, tasarımıyla beklentileri karşılamıştı. İçe doğru katlanan bir yapıya sahip olan model, fiyatıyla da ilgi odağı olmuştu.

Samsung henüz oturmamış bu yeni teknoloji için 1980 dolarlık bir etikte fiyatı belirledi. Huawie ise Samsung’un da üzerine çıkarak Mate X’i 2600 dolardan satacağını açıkladı.

Sonuç olarak katlanabilir ekranlı telefonlar şimdilik genel kullanıcı kitlesi için büyük lüks diyebiliriz.

Galaxy Fold uzun süre sonra ortaya çıktı

Peki bu kadar değer biçilen modeller gerçekte nasıl bir kullanım performansına sahip? Malum, Galaxy Fold’u Samsung etkinliğinden sonra bir daha görmedik. Ta ki geçtiğimiz güne kadar. Vietnam’dan gelen 2 dakikalık bir videoda Galaxy Fold tüm hatlarıyla gözler önüne seriliyor. Dilerseniz bu videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Telefon büyük ekrana geçtiğinde, tam katlanan kısımda bir bozulma var gibi görünüyor. Elbette bu videodan kaynaklı bir sorun da olabilir. Eğer gerçekten böyle bir durum söz konusu olursa, Samsung’un başına ikinci bir Note 7 vakası gelebilir.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Galaxy F, Nisan ayı itibariyle raflardaki yerini almış olacak.

Galaxy A20 tanıtıldı! İşte özellikleri