Xiaomi Mi MIX 4 afişiyle ortaya çıktı

Xiaomi Mi MIX 4 5

Xiaomi, 10 Ağustos’ta Xiaomi Mi MIX 4 amiral gemisini duyuracak. Ekran altı selfie kamerası ile geleceği için tam ekran deneyimi sunması bekleniyor. Gelen bilgilere göre arka tasarımının Mi 11 Ultra’ya benzeyebilir. Mi 11 Ultra’dan farklı olarak, arkaya bakan bir ikincil ekrana sahip olmayacak. Mi MIX 4’ün tanıtım afişinin bir anlık görüntüsü şimdi Weibo’da dolaşıyor. Görüntü, akıllı telefonun arka tasarımını ortaya çıkardı.

Paylaşılan fotoğrafta MI MIX 4’ün büyük boyutlu kare şeklinde bir kamera modülüne sahip olduğunu ortaya çıkıyor. Mi 11 Ultra’ya benzeyen üçlü bir kamera ünitesinden oluşuyor. Fotoğraf ayrıca akıllı telefonun ön tasarımını da gösteriyor. Mi MIX 4’ün kavisli kenar ekranında, ekran içi kamera bulunduğundan çentik veya delik bulunmadığını söylüyor.

Xiaomi Mi MIX 4

Söylentilere göre Xiaomi Mi MIX 4, Full HD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan 6.6 inç OLED ekrana sahip. 120W hızlı şarjı destekleyen 5.000mAh pil ile geliyor olabilir. Cihaz 80W veya 70W kablosuz şarj desteği ile gelebilir.

Mi MIX 4’ün ön kamerasının megapiksel sayısı hakkında bir bilgi yok. Arka kamera kurulumunun 50 megapiksel Samsung GN1s ana kamera, 48 megapiksel ultra geniş lens ve 48 megapiksel telefoto periskop lens içermesi bekleniyor. Ekran içi parmak izi tarayıcı, UWB, MIUI 12.5, stereo hoparlörler ve mmWave 5G desteği gibi başka özellikler de sunması bekleniyor .

10 Ağustos’ta Mi MIX 4’ü duyurmanın yanı sıra şirket, Mi Pad 5 serisi tabletleri ve üst düzey bir akıllı hoparlörü de piyasaya sürecek. Şirketin aynı etkinlikle MIUI 13’ü de duyurup duyurmayacağı ise şu an belli değil.

YouTube yeni bir güncelleme alacak