Xiaomi Mi MIX 4 hakkında ilginç iddialar var!

Samsung ve Xiaomi modeli

Akıllı telefon kullanıcılarının yakın bir zamanda çıkmasını beklediği Xiaomi Mi MIX 4 hakkında önemli bilgiler yayılmaya başladı. Bakalım şirket bu sefer hangi özelliklere yer veriyor?

Birçok kullanıcı Xiaomi Mi MIX 4 modelinin beklenenden çok daha geniş özelliklerle geleceğini söylüyor. Çinli şirket, şu anda Apollo ve Verthandi kod adı verilen iki yeni akıllı telefon üzerinde çalışmalarını devam ettiriyor. Son günlerde akıllı telefon şirketleri ekran konusunda daha fazla çalışma yürütmeye başladı. Elbette bundan Xiaomi gibi firması da nasibini aldı.

Xiaomi yeni ekran özellikleri

Şirketin bu yıl çıkarmak istediği akıllı telefon modelinde ekran büyük bir öneme sahip. Daha önceki modellerden farklı olacağı düşünülen konular ise daha çok yenileme hızı ve tasarımı. Xiaomi şirketi kavisli ekran tercih edecek gibi görünüyor. Ayrıca AMOLED ekran konusunda kararlı diyebiliriz.

Xiaomi Redmi Note 8 satışları

120 Hz’lik ekran yenileme hızına ve belirgin kavislere sahip olan bu yeni akıllı telefon modelinde, şıklık ön planda olacak. Kamera konusunda büyük destekler sunan firma şimdilerde ekranı daha da çok geliştirecek gibi görünüyor. Weibo üzerinden sızdırılan bilgiler doğrultusunda bu yeni akıllı telefon modelinin ekran tasarımı yukarıda belirttiğimiz özelliklere sahip olacak. Ancak bu sızıntıların doğru olmama gibi bir ihtimali de var.

Huawei P40 Pro 5G inceleme! Kamera tutkunları için!

Xioami firması uzun bir süredir ekran alanında daha çok çalışma yürüteceğinin sinyallerini zaten vermişti. Şimdi bu sinyaller yavaş yavaş gerçek hayata dönüştürülüyor. Huawei gibi firmaların ön kamera konusunda yenilikçi teknolojiler üretmeye çalışması ekrana olan önemi ortaya koyuyor. Sizce Xiaomi şirketinin yeni akıllı telefonu başka hangi özelliklere sahip olabilir?