Devrim yaratan Xiaomi Mi Mix Alpha tanıtıldı! İşte özellikleri!

Xiaomi Mi Mix Alpha

Önü arkası ekran olan devrim yaratacak olan Xiaomi Mi Mix Alpha tanıtıldı. Fiyatı ile yok artık dedirten Xiaomi Mi Mix Alpha’nın özellikleri haberimizde.

Xiaomi geçtiğimiz günlerde merak uyandıran Mi Mix Alpha paylaşımı yapmıştı. Çinli firma bugün ise ekranı ile devrim yaratacak olan Mi Max Alpha modelin resmi olarak tanıttı. Önü ve arkası ekran olan kullanıcı düşmanı telefon bugün sergilendi.

Xiaomi Mi Mix Alpha özellikleri!

Yüzde 180 ekran/kasa oranı ile yok artık dedirten Mi Mix Alpha, 360 derecelik bir kullanım sunuyor. Her tarafı dokunmatik olan telefon gücünü Qualcomm’un Snapdragon 855 Plus yonga setinden alıyor. RAM konusunda elini bol tutan Xiaomi, bu modelde 12 GB RAM‘e ve 512 GB dahili depolama birimine yer veriyor.

En iyi ekrana sahip telefon: iPhone 11 Pro!

Telefonun arka bölümünde ise 108 Megapiksel + 20 Megapiksel + 12 Megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alıyor. 5G desteğine de sahip olan bu telefon fiyatı ile herkese hatta kimseye hitap etmiyor.

Xiaomi3

19.999 Yuan yani yaklaşık 16.000 TL olan bu telefon, vergiler ile birlikte ülkemizde 22.00 TL civarında satılır. Telefonda 4.000 mAh kapasitesinde batarya olduğunu belirtelim. Komple ekran için bu bataryanın inanılmaz yetersiz olduğunu söyleyebiliriz.

Son olarak, kutusundan Android 10 ile çıkan telefonun ekrana gömülü parmak izi sensörüne sahip olduğunu ancak ön kameranın bulunmadığının altını çizelim.

Xiaomi2