Xiaomi Mi Mix 4 görüntülendi! İşte özellikleri!

9 xiaomi mi mix 3

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin sevilen Mi Mix serisinin yeni üyesi bugün özellikleri ile görüntülendi. İşte karşınızda Xiaomi Mi Mix 4!

Xiaomi yeni sıra dışı telefonlarını tanıtmaya devam ediyor. İlk defa hayatımıza tam ekran tasarımını kazandıran Mi Mix serisini devam ettiren firmanın, yakında karşımıza yeni bir model ile çıkacağı ortaya çıktı. Mi Mix 4 olarak isimlendirilecek olan bu model bugün kanlı canlı görüntülendi.

Xiaomi Mi Mix 4 özellikleri nasıl olacak?

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 855 Plus yonga setinden alacak olan telefonda 12 GB RAM bulunacak. 1 TB UFS 3.0 depolama birimi ile fark yaratacağı söylenen telefonda 40W hızlı şarj destekli 4.500 mAh kapasiteli batarya bulunacak.

Huawei Mate 20 Pro için EMUI 10 güncellemesi çıktı!

Xiaomi ekran konusunda elini taşın altına koyacak. Telefonda QHD çözünürlüğünde OLED ekran bulunacak. Bu ekran isteğe bağlı olarak 60 Hz, 90 Hz ve 120 Hz tazeleme hızlarında kullanılabilecek. Gelelim telefonun kamera özelliklerine.

Xiaomi Mi Mix 4

Telefonda dörtlü kamera kurulumunun yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu kameralar 108 Megapiksel + 20 Megapiksel + 12 Megapiksel + 5 Megapiksel çözünürlüğünde olacak. Ön tarafta ise çift kamera bulunacak. Ön kameralar ise 12 Megapiksel ana + 2 Megapiksel derinlik sensörü olacak.

Hangi iPhone ne kadar radyasyon yayıyor? İşte SAR değerleri!

Aralık ayı bitmeden tanıtılıp satışa sunulması beklenen telefonun henüz fiyatı hakkında bir bilgi bulunmuyor. İlk olarak Çin’de satışa sunulacak olan bu telefonun Türkiye’ye gelmeyeceğini düşünüyoruz. Tasarımsal açıdan selefi ile benzer bir yapıda olacak olan Mi Mix 4 bakalım Xiaomi’nin beklentilerini karşılayabilecek mi?