Xiaomi Mi Mix 3 parçalarına ayrıldı

Xiaomi Mi Mix 3

Xiaomi’nin ön kamerayı kızaklı bir yapı ile sakladığı Xiaomi Mi Mix 3 modeli parçalarına ayrıldı. Xiaomi Mi Mix 3’ün iç yapısını merak ediyorsanız, bu video tüm merakınız gidericek.

Xiaomi, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru karşımıza gerçekten de tam ekran tasarım diyebileceğimiz Mi Mix 3 modeli ile çıkmıştı. Ön kamerayı kızaklı bir mekanizma ile saklayan Xiaomi, bu sayede kullanıcılara gerçek anlamda tam ekran tasarımı sunabiliyordu. Türkiye’de de resmi olarak oldukça uygun fiyata satışa sunulan Mi Mix 3 modeli, bugün parçalarına ayrıldı.

Galaxy M10 ve Galaxy M20 tanıtıldı! İşte Galaxy M ailesinin özellikleri!

Mi Mix 3‘ün merak edilen ön kameranın yer aldığı kızak sisteminin nasıl çalıştığı bu video ile açıkça görünüyor. JerryRigEverything isimli YouTuber tarafından parçalarına ayrılan Mi Mix 3, kolayca sökülüp monte edilmesi ile dikkat çekiyor. Kızak mekanizmasını çok başarılı bir şekilde toplayan Xiaomi, rakiplerine adeta bu konuda ders veriyor.

Xiaomi Mi Mix 3 özellikler neler?

Gücünü Qualcomm’un 2.8 GHz hızında çalışan Snapdragon 845 yonga seti ve 6 GB, 8 GB ve 10 GB RAM seçenekleri ile gelen Mi Mix 3, Türkiye’de 4.459 TL fiyat etiketine sahip. Telefonun arkasında 12 Megapiksel + 12 Megapiksel çözünürlüğünde arka kamera yer alıyor. Telefonun ön bölümünde ise 20 Megapiksel + 2 Megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alıyor.