Mario Kart Tour bu yıl mobile geliyor!

1160

Nintendo’nun sevilen yarış oyunu Mario Kart’ın mobile ne zaman geleceği bugün resmi olarak açıklandı. Mario Kart Tour adını taşıyacak olan oyun yaz aylarında iOS ve Android kullanıcılarının beğenisine sunulacak.

Nintendo, 1992 yılında SNES için Super Mario Kart‘ı yayınlamıştı. Bir seri haline gelen Mario Kart, daha sonra, GameCube, N64, GBA, Wii, DS, 3DS, Wii U ve son olarak da Switch‘e gelmişti. Nintendo Mario Kart serisini şimdi de mobile taşımaya hazırlanıyor. Mario Kart Tour adını taşıyacak olan bu oyun için bugün resmi bir duyuru da geldi.

Mario Kart Tour ne zaman çıkacak?

Mario Kart’ın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre; Mario Kart’ın mobil sürümü yaz aylarında indirime sunulacak. iOS ve Android için eşzamanlı olarak yayınlanmasını beklediğimiz oyun ücretsiz olacak.

Nintendo Switch 7.00 güncellemesi yayınlandı!

Mario Kart’ın mobil sürümünün uygulama içi satın alma seçeneklerine sahip olması bekleniyor. Ancak Nintendo yapısı itibari ile oyunculara diğer F2P oyunlar gibi sürekli para harcatmayacaktır. Muhtemelen bu opsiyon ile ekstra karakter ve pistler satın alınabilecek.

Mario Kart Tour

Son olarak Mario Kart için “Geliştiricilerimiz mobil cihazlar için mümkün olan en iyi Mario Kart deneyimini sunmak için kaputun altında daha fazla zamana ihtiyaç duyuyor. Nisan öncesi bu oyunu bekleyen herkesten özür dileriz. Mario Kart Tour 2019’un yaz aylarında çıkışını gerçekleştirecek.” şeklinde bir duyuru yapıldığını belirtelim.