Xiaomi Mi Mix 3 tasarımı sızdı!

Xiaomi Mi Mix 2 04 2

Xiaomi’nin tasarımı ile fark yaratan Mi Mix ailesine yeni bir üye ekleniyor. Xiaomi Mi Mix 3 olarak isimlendirilecek olan bu yeni telefonun sıra dışı tasarımı bugün sızdı. İşte Xiaomi Mi Mix 3!

Çinli teknoloji devi Xiaomi, iPhone X’un esamesinin okunmadığı 2016 yılında komple ekran tasarımına sahip Mi Mix modeli ile karşımıza çıkmıştı. Mi Mix modelinde kullandığı teknoloji ile ahizeyi bile gizleyen Xiaomi, yoluna Mi Mix 2 ile devam etmişti. Ön kamerayı telefonun alt bölümüne konumlandıran firma, şimdi sıra dışı tasarımı ile dikkat çeken Xiaomi Mi Mix 3 ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Xiaomi Mi Mix 3 nasıl olacak?

Geçtiğimiz günlerde komple ekran tasarımı çentik ile bölmeyen ve ön kamerayı kızaklı bir yapıda saklayan modeller görmüştük. Xiaomi de Mi Mix 3 ile buna benzer bir sistem kullanacak gibi görünüyor. Bugün gelen sızıntılara göre; Mi Mix 3’ün ön kamerası kızaklı bir yapıda olacak.

Apple iPhone 6s üretimine yeniden başladı!

Mi Mix 3 ile Selfie çekmek istediğinizde ön kamera otomatik olarak yukarı doğru açılacak. Telefonun arka bölümü ise iPhone X’a çok benziyor. Çinli üreticilerin tamamının problemi olan tasarım, Mi Mix 3 ile yine kendini gösteriyor.

Xiaomi Mi Mix 3

Tasarım konusunda her zaman lider üreticilerin amiral gemisi modellerini taklit eden Çinliler, hala bu soruna bir çözüm bulamıyor. Tasarımda ilham almanın suyunu çıkaran bu üreticiler umarız ilerleyen yıllarda özgün tasarımlar ile karşımıza çıkar.