Xiaomi Mi 8 ve Mi Mix 2s için gece çekim modu geliyor

xiaomi mi 8

Yaklaşık olarak iki hafta önce tanıtılan Xiaomi Mi Mix 3’te yer alan gece çekim modu Xiaomi Mi 8 ve Mi Mix 2s için geliyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

Akıllı telefon sektörünün yükselen isimlerinden biri olan Xiaomi, yaklaşık olarak 2 hafta önce yeni amiral gemisi modeli Mi Mix 3’ü tanıtmıştı. Kızaklı yapısı ve uçtan uca çentiksiz ekranıyla dikkatleri üzerine çeken telefonun, düşük ışıktaki kamera performansı da hayli etkileyiciydi.

Xiaomi’nin önemli isimlerinden biri olan Lei Jun, Mi Mix 3’te kullanılan kamera modülünün Xiaomi Mi 8 ve Mi Mix 2s modellerinde kullanılanla bire bir aynı olduğunu belirterek, aradaki kalite farkının yazılım kaynaklı olduğunun altını çizmişti.

Xiaomi Mi 8 kamerası için önemli güncelleme

Nitekim Mi Mix 3’te kullanılan bu kamera yazılımının, Xiaomi Mi 8 ve Mi Mix 2s için de geleceği duyuruldu.

Düşük ışıktaki fotoğraf performansını iyileştiren Night Scene Mode’u içerisinde bulunduran MIUI güncellemesi an itibariyle Çin’de kullanıma sunulmuş durumda. Çin’de yaşayan Mi 8 ve Mi Mix 2S kullanıcıları MIUI 8.11.8 güncellemesiyle telefonlarına Night Scene Mode’u ekleyebilecekler.

Global pazardaki kullanıcıların ise uygun ROM için bir süre daha beklemeleri gerekecek. Yeni gelecek olan güncelleme, gece modu kamera iyileştirmesinin yanı sıra bazı küçük hata iyileştirmeleri de içeriyor.

Dip not olarak hatırlatalım. Xiaomi Mi 8 hali hazırda ülkemizde 3300TL civarında fiyatlardan satılmakta.

MacBook Air 2018 parçalarına ayrıldı