Xiaomi Mi Note 3 parçalarına ayrıldı!

mi note 3 2

Xiaomi’nin merakla beklenen orta segment modeli Xiaomi Mi Note 3 parçalarına ayrıldı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Xiaomi şu aralar orta segment için geliştirdiği yeni modeli üzerine yoğunlaşmış durumda. Genel kanı Çinli üreticinin geçtiğimiz hafta gerçekleşen Mi Mix 2 etkinliğinde Mi Note 3 modelini de tanıtacağı yönündeydi. Fakat bu beklentiler biraz boşa çıktı.

Geçtiğimiz gün Xiaomi Mi Note 3 için bazı yeni görseller sızdırıldı. Sızdırılan görsellerde Mi Note 3’ü parçalanmış halde görüyoruz. Bu şekilde Mi Note 3’ün özellikleri de önemli ölçüde netleşmiş oldu.

Aslına bakılırsa herhangi bir sürprizle karşılaşmış sayılmayız. Zira daha önceki sızıntılarda da sıklıkla bahsedildiği üzere Mi Note serisinin yeni modeli 3500 mAh pil ile gelecek. Sistemini 6GB RAM ile destekleyecek olan cihaz gücünü Qualcomm imzası taşıyan Snapdragon 660 yonga setinden alacak.

Ön tarafında 16MP kamera bulunan telefonun arka kısmında ise 12MP’lik çift ana kamera modülü bulunuyor. Dilerseniz ilgili görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

xiaomi mi note 3

Son olarak Mi Note 3’ün 1080p çözünürlükte 5.5 inçlik bir ekranla geldiğini de belirtelim.

Bu arada dip not olarak şu uyarıyı da yapalım. Mi Note 3’ü parçalarına ayıran ekip, bunu evde tek başınıza yapmamanızı öneriyor. Çünkü bu telefonu söküp, parçalarına ayırmak görüldüğü kadar kolay bir iş değil. Zira öncelikli olarak bir ısı tabancasına ihtiyacınız var.