Xiaomi Mi Max 3’ün özellikleri ve fiyatı belli oldu

Xiaomi Mi Max 3

Yarın düzenlenecek etkinlikle resmen tanıtılacak Xiaomi Mi Max 3’ün neredeyse tüm teknik özellikleri ve fiyatı, etkinliğe saatler kala kesinleşti.

Bildiğiniz gibi Xiaomi yeni akıllı telefonu Mi Max 3’ü yarın düzenleyeceği etkinlikle resmen tanıtacak. Ancak bu etkinliğe saatler kala sızdırılan bilgiler sayesinde telefon hakkında merak edilen neredeyse tüm detaylar netlik kazandı.

Xiaomi Mi Max 3 yarın resmen tanıtılacak

Çin basınında yer alan haberlere göre Mi Max 3, Snapdragon 636 yonga seti kullanacak ve 12 + 5 megapiksel çift arka kameraya sahip olacak. Xiaomi’nin kısa süre önce yayınladığı afişte sinyallerini verdiği 6.9 inçlik LCD ekran, bugün sızdırılan bilgilerle bir kez daha doğrulandı.

Xiaomi Mi Max 3

Xiaomi’nin yeni phableti iki farklı versiyonla satışa sunulacak. Daha düşük fiyatlı versiyon 4 GB RAM + 64 GB depolama alanına sahip olacak. İkinci versiyon ise 6 GB RAM + 128 GB depolama alanına sahip olacak.

Xiaomi Mi Max 3

Xiaomi’nin yeni akıllı telefonunu 300 dolara satışa sunacağı söyleniyor. Ancak bu fiyatın 4 GB versiyonu için mi yoksa 6 GB versiyonu için mi olduğu belirsizliğini koruyor.

Yahoo Messenger veda etti