Xiaomi Mi CC10, Qualcomm Snapdragon 870 yongasına sahip olacak

Xiaomi Mi CC10, Qualcomm Snapdragon 870 yongasına sahip olacak

Yeni bir sızıntı, Xiaomi Mi CC10 serisi akıllı telefonların Qualcomm Snapdragon 870 işlemciye sahip olacağını ortaya çıkardı. Haber, bir Çin mikroblog web sitesi olan Weibo’dan, bilinen bir ihbarcıdan geliyor.

Gelecek vaat eden akıllı telefon Mi CC10 ile ilgili ilginç detaylar internette ortaya çıktı. Kaynağa göre, bu model tek yongalı bir sistem Qualcomm Snapdragon 870 alacak. Bir kullanıcıya göre, Çinli teknoloji devinin Mi CC10 serisi Snapdragn 870 yonga setini kullanacak. Bu yonga seti, esas olarak ultra yüksek kaliteli telefonlara kıyasla nispeten uygun bir fiyat etiketine ulaşan ileri teknoloji akıllı telefonlara yönelik amiral gemisi sınıfı bir SoC. Benzer şekilde, ITHome’dan bir rapor, yaklaşan akıllı telefonun pil kapasitesini de ortaya çıkaran diğer sızıntıların ortaya çıktığını ekledi. Bu ipuçlarına göre, Xiaomi Mi CC10, 4.360mAh büyüklüğünde bir pil paketi ile güçlendirilecek.

Xiaomi Mi CC10, Qualcomm Snapdragon 870 yongasına sahip olacak

Hatırlatmak gerekirse, Xiaomi Mi CC10, 2019’da piyasaya sürülen CC9 serisi akıllı telefonun halefidir. Özellikle, üst düzey Mi CC9 Pro aynı zamanda 100 megapiksel sensörlü bir arka kamera modülüne sahip ilk cihazlardan biriydi. Seri, Çin’de iyi karşılandı ve hatta özel bir Meitu baskısında piyasaya sürüldü. Ne yazık ki, son raporlar henüz doğrulanmadı. Bu nedenle resmi bir açıklama gelene kadar haberin her an yalanlanması da mümkün. Şirketten resmi açıklamayı bekleyeceğiz.

Tam kapanma işe yaramadı iddiaları gündeme bomba gibi düştü: Bilim insanları açıkladı