OPPO Find X3 Pro Mars Exploration Edition tanıtıldı

t1

OPPO, Çin’in Tainwen-1 adlı ilk uzay aracını Mars’a indirmesi şerefine OPPO Find X3 Pro Mars Exploration Edition ‘ı duyurdu .

OPPO Find X3 Pro Mars Exploration Edition, Mars keşfini yansıtan bazı tasarım özelliklerini benimsiyor. Cihazın arka tarafında Tainwen-1’in gezegendeki iniş alanı olan Mars 2021 ve Utopia Planitia yazıtları bulunuyor.

Find X3 Pro Mars Exploration Edition

Yeni model, oldukça havalı görünen ve uzaydan esinlendiği söylenen yeni bir gri renk tonuyla eşit derecede geliyor. Arkadaki cam panel, malzemenin dokusunu uzaydan oluşturmak için metalik parlaklığa sahip yüksek sisli AG Camdan yapılmıştır. Bu yeni renk seçeneğiyle, Find X3 Pro Mars Exploration Edition artık beş farklı boyama işi ile sunuluyor. Halihazırda mevcut olanlar Mavi, Beyaz, Parlak Siyah ve Kozmik Mocha renklerini içerir. Bu yeni modelin kutusu da bir hayli şık.

Cihazın diğer bir ayırt edici özelliği de, çekilen fotoğrafları Mars’ta çekilmiş gibi görünecek şekilde dönüştüren üç Mars renk filtresi kullanmasıdır. Yine de yazılım tarafında, telefon Kızıl Gezegen’de sabahtan akşama değişen zamanı yansıtacak şekilde tonları değiştiren özelleştirilmiş bir Mars teması ve dinamik duvar kağıtları ile tasarlandı.

Find X3 Pro Mars Exploration Edition

Bu benzersiz tasarım ve yazılım değişikliklerinin yanı sıra Find X30 Mars Edition, normal modelle aynı özelliklere sahiptir. Bir hatırlatma olarak, akıllı telefon, QHD + çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı desteğine sahip 6,7 inç AMOLED ekrana sahip. Snapdragon 888 yonga seti tarafından desteklenmektedir. Telefon sadece 16GB RAM ve 512GB depolama seçeneğiyle geliyor. Batarya özelliği ise 65W kablolu ve 30W kablosuz şarjlı 4.500 mAh pildir.

Fiyatlandırma ve bulunabilirliğe gelince, cihaz şu anda Çin’de 6,999 yuan’a 1.090 dolara satılıyor.

Çip Kıtlığı Galaxy A serisini vurdu