Xiaomi Türkiye sınırlarındaki ilk münhasır servisini açtı!

Xiaomi Mi CC10

Xiaomi Türkiye sınırları içerisindeki ilk münhasır teknik servisini açtı. İşte konu ile ilgili tüm ayrıntılar.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hayli geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Xiaomi, ülkemiz sınırlarındaki ilk münhasır teknik servisini açtı. Bu teknik serviste yalnızca Xiaomi garantili cihazlar tamir edilecek.

Yani artık, aynı Apple’ın Apple cihazlarına özel teknik servisi olduğu gibi, Xiaomi’nin de Xiaomi cihazlarına ait bir teknik servisi var.

Xiaomi Türkiye’nin konu ile ilgili yaptığı basın açıklamasına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Xiaomi Türkiye ilk servisini açtı

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xiaomi’nin Türkiye’deki ilk münhasır yetkili servisi, Genpa tarafından Genpa İcra Kurulu Başkanı Gökhan Erdem ve Xiaomi Türkiye Ülke Müdürü Usher Liu’nun katılımıyla İstanbul Kadıköy/Hasanpaşa’da açıldı.

xiaomi türkiye

”Xiaomi Yetkili Servis Merkezi” konseptiyle açılan merkez, Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyor. Xiaomi kullanıcılarına en iyi servis deneyimini sunmayı hedefleyen merkezde, Xiaomi garantili tüm telefonlara ve Genpa Teknik Servis Hizmet Kapsamında olan Xiaomi aksesuar ve ekosistem ürünlerine yönelik hizmet veriliyor.

Ürün satışının da yapılacağı servis merkezinde bir de deneyim alanı yer alıyor. Bu sayede müşteriler, Xiaomi’nin en yeni telefonlarını, aksesuarlarını ve ekosistem ürünlerini deneyimleme ve satın alma fırsatı bulacak.

Kadıköy Xiaomi Servis Merkezi hafta içi 09:30-19:00, Cumartesi günleri ise 10:30-19:00 saatleri arasında hizmet verecek. Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, Baycan Han No:39-41/b, 34722 Kadıköy adresinde bulunan servis ve satış merkezine 0212 359 0559 numaralı telefondan Xiaomi Kadıköy Servis merkezine ulaşılabilecek.

Spotify şarkı sözü ile arama için kolları sıvadı