Xiaomi Mi Band 7 ön siparişe açıldı!

Xiaomi Mi Band 7 ön siparişe açıldı!

Yeni Xiaomi Mi Band 7 yarın piyasaya sürülecek, ancak önsiparişler şimdiden başladı. İşte tüm detaylar.

Şu anda iki versiyon mevcut: normal ve NFC. Çin’de aynı anda satışa sunulacak olsa da, NFC sürümünün küresel lansmanının daha sonra gerçekleşmesi ihtimali var. Henüz fiyatlandırma hakkında bir detay yok. 6. nesil için, normal model ve NFC modeli Avrupa fiyatları 45 €/55 € olarak karşımıza çıkmıştı.

Yeni nesil, daha büyük bir ekranla başlayan bir dizi güncelleme vaat ediyor. Xiaomi Mi Band 7 ile kullanılabilir ekran alanının %25 oranında artırıldığını ve bunun da sağlık ve egzersiz verilerinizi kontrol etmeyi kolaylaştıracağını iddia ediyor.

Xiaomi Mi Band 7 ön siparişe açıldı!

Kan oksijen takibi de gelişiyor, bant tüm gün SpO2 okumanızı izleyecek ve %90’ın altına düştüğünde titreyecek. Bu, horlama ve uyku apnesi ile başa çıkmanıza yardımcı olabilir. Bandın ayrıca, son 7 günün verileri üzerinden hesaplanan EPOC’ye (Egzersiz Sonrası Fazla Oksijen Tüketimi) dayalı bir antrenman yükü hesaplayıcısı mevcut. İyileşmek için ne kadar dinlenmeniz gerektiği konusunda size tavsiyelerde bulunacak ve kas kazanma veya yağ kaybetme arayışınızda size rehberlik edecek. Her zaman açık ekran modu, dahili GPS, akıllı alarm ve diğerleri gibi bazı söylentilere göre özellikler henüz doğrulanmadı. Xiaomi Mi Band 7 yarın Çin’de piyasaya sürülecek, ancak Avrupa pazarına girmesi birkaç ay sürebilir. Bantın beklentileri karşılayıp karşılayamadığını bekleyip göreceğiz.

Uzaya fırlatılan roketler çevre üzerinde beklenmeyen etkiler yaratıyor