Xiaomi Mi Band 7 fiyatı ortaya çıktı

Xiaomi Mi Band 6 özellikleri sızdırıldı!

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin sevilen akıllı bileklik serisi Mi Band’ın en yeni üyesi artık tanıtım için gün sayıyor.

Xiaomi Mi Band 7 fiyatı ortaya çıktı. Akıllı bilekliklerin bu kadar yaygınlaşması ve kullanım alanının artmasında Xiaomi’nin payı inkar edilemez. Özellikle ülkemizde yaşlı genç demeden hemen herkesin kolunda görmeye alıştığımız akıllı bilekliklerin, bir anda yaygınlaşmaya başlamasını Xiaomi Mi Band 2 ve Mi Band 3 gibi modellere borçluyuz.

Bununla birlikte serinin o zamanlardan bu zamanlara çok yol aldığını ve hem tasarım hem de donanım olarak kendini bir hayli geliştirdiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Çinli teknoloji devi Xiaomi tarafından sabah saatlerinde yapılan açıklamaya göre 24 Mayıs tarihi itibariyle resmen tanıtılacak olan Xiaomi Mi Band 7 modeli ise, bizlere serinin nereden nereye geldiğini bir kez daha görme fırsatı sunacak.

Xiaomi Mi Band 7 fiyatı

Xiaomi Mi Band 7 fiyatı ortaya çıktı

Yapılacak etkinlik öncesi her sene olduğu gibi bu sene de yeni ürünün basın fotoğraflarını paylaşan Xiaomi, bu defa bir değişiklik yaparak ürünün fiyatını da belli ederek kullanıcıların meraklarını gidermiş oldu. Ancak özellik konusunda aynı cömertliği göstermeyen Xiaomi, Mi Band 7’ye ilişkin sadece birkaç temel özelliği anımsatmakla yetindi.

Xiaomi Mi Band 7 fiyatı

Çinli şirketten yapılan açıklamaya göre, 24 Mayıs’ta resmen tanıtılacak olan yeni akıllı bileklikler 1,62 inçlik bir ekrana sahip olacak. Önceki modelin ekran boyutunun 1,56 inç olduğu düşünüldüğünde ortada az da olsa bir artış olduğunu söyleyebiliriz. Öte yandan yeni cihazda batarya kapasitesi de arttırılarak 250mAh’a çıkmıştı.

Xiaomi Mi Band 7 fiyatı

Gelelim en çok merak edilen konuya yani fiyata. NFC’li ve NFC’siz olmak üzere iki farklı modelle satışa sunulması planlanan akıllı bilekliğin NFC’li fiyatının 40 dolar olacağı açıklanırken, NFC’siz model için bir fiyat bilgisi paylaşılmadı. Ancak önceki modellere bakarak bu cihazın da yaklaşık 30-32 dolar gibi bir fiyattan satışa sunulacağını söyleyebiliriz.

Zoox otonom robotaksisini tanıttı