Xiaomi Mi Band 3 geliyor!

Xiaomi Mi Band 3

Herkesin merakla beklediği Xiaomi Mi Band 3 için tanıtım tarihi resmen açıklandı. Xiaomi Mi Band 3 yaklaşık 3 gün içerisinde tanıtılacak. Peki, Xiaomi Mi Band 3 nasıl olacak?

Çinli telefon üreticisi Xiaomi, şu sıralar GearBest ile resmi olarak Türkiye pazarına girmeye hazırlanmanın yanında yeni ürünlerini de tanıtmak için kolları sıvadı. Android ve iOS ile uyumlu olan Xiaomi Mi Band, yeni sürümü ile yakında karşımıza çıkacak.

Uygun fiyatı ile dikkat çeken Xiaomi Mi Band serisinin yeni üyesi Mi Band 3 olacak. Xiaomi yeni akıllı bilekliğini 31 Mayıs 2018 tarihinde resmi olarak tanıtacak. Peki, Mi Band 3 nasıl olacak?

Xiaomi Mi Band 3 nasıl olacak?

Mi Band 3’ün 2.5D ekran ile gelmesi bekleniyor. Spor odaklı olacak olan Mi Band 3, Bluetooth 4.2 ve NFC gibi bağlantılara sahip olacak. Fiziki tuşun bulunmayacağı komple dokunmatik olacak olan Mi Band 3, IP67 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı olacak.

Xiaomi Türkiye’ye geliyor!

Xiaomi Mi Band 3

Serinin diğer modelleri gibi Android ve iOS ile uyumlu olacak olan Mi Band 3, asıl özelliklerini Android platformunda sergileyecek. Kalp ritmi ölçme ve adım sayma gibi temel spor özelliklerini destekleyecek olan Mi Band 3, bakalım fiyatı ile yine her bütçeye hitap edebilecek mi?