Xiaomi Mi Band S1 akıllı bileklik duyuruldu!

xiaomi mi band 1s duyuruldu

Çinli dev üretici Xiaomi, yeni akıllı bilekliğini duyurdu. Mi Band 1S olarak adlandırılan akıllı bileklik, piyasadaki en uygun fiyatlı alternatiflerden biri olacak. Xiaomi Mi Band 1S’in fiyatı, çıkış tarihi ve teknik özellikleri haberimizde.

xiaomi-mi-band-1s-duyuruldu

Daha önce Xiaomi Mi Band isimli ürünleriyle büyük başarı elde eden firma, şimdi yeni akıllı bilekliğini duyurdu. Xiaomi Mi Band 1S olarak adlandırılan ürün klasik bir akıllı bileklik. Ancak gerek fiyatı gerekse teknik özellikleri ile dikkat çekiyor. Mi Band 1S sadece 15 Dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Bu rakam, rakipleri düşündüğümüzde oldukça makul görünüyor. Rakamın böyle uygun olmasının en önemli sebebi ise üründe bir ekranın olmaması. Ekransız akıllı bileklik, ürünün akıllı telefonunuzla eşleşerek çalışacağı anlamına geliyor. Xiaomi Mi Band 1S, 11 Kasım’dan itibaren satışa çıkacak.

Android ve iOS uygulamalarıyla eşleşerek çalışabilen akıllı bileklik, aynı zamanda IP67 sertifikası sahip. Bu sertifikanın anlamı, cihazın 1 metre suyun altında 30 dakika boyunca kalabildiğini gösteriyor. Yani elinizi yıkarken ve yüzerken ürünü çıkarmanıza gerek yok.

Xiaomi Mi Band 1S modeli kalp atışınızı ve uyku takibinizi yapıyor. Kendi uygulaması ile boy ve kilo bilgilerinizi girdikten sonra kalori ve adım sayar olarak çalışabiliyor. Ne kadar mesafe yürüdüğünüzü de yine adım hesabından görebiliyorsunuz. 37 x 13.6 x 9.9 mm ölçülerindeki ürün sadece 5.5 gram ağırlığa sahip.

xiaomi-mi-band-1s-duyuruldu-2

HTC’den yeni model geliyor: One X9