Xiaomi Mi A2 Android 10 güncellemesi alıyor

Xiaomi Mi A2 Android 10

Akıllı telefon alanında son derece başarılı işler ortaya çıkaran ve Xiaomi Mi A2 Android 10 müjdesi veren şirket memnuniyeti arttırıyor. Buna kısa bir süre önce Xiaomi Mi A3 modeli için birçok kişi imza kampanyası başlatmıştı ve şirket buna kayıtsız kalmadı. Şimdi ise güncellemeler daha çok yayılıyor. İşte Xiaomi kullanıcılarını yakından ilgilendiren haberimizin detayları.

Android güncellemeleri her seferinde çok daha gelişmiş özellikler sunuyor. Bunun farkında olan şirketler, düzenli olarak yeni güncellemeler yayınlamaya çalışıyor. Bunlar içerisinde en başarılı olanlardan birisi de Xiaomi. Şirket uzun bir süredir güncellemeler üzerinde yoğunlaşmaya çalışıyor. Şimdi ise Mi A2 modeli ile ilgili Android 10 güncelleme haberi geldi.

Xiaomi Mi A2 Android 10 güncellemesi kademeli olarak yayılacak

Samsung ve diğer akıllı telefon üreticilerinde olduğu gibi Xiaomi şirketi de kademeli olarak yayılan güncelleme tarzını benimsiyor. Böylece bütün kullanıcılar bu güncellemeden hızla yararlanmış olacak.

Xiaomi Mi A2 android 10 aliyor

Bu güncelleme; sistem genelinde kullanılabilecek olan karanlık mod özelliği, Dijital Sağlık, Akıllı Yanıtlama ve hareketlerle arayüz yönetimi gibi yenilikler sunuyor. Böylece kullanıcıların memnuniyet oranı da doğal olarak artıyor. Kullanıcılar tarafından yapılan yorumlar dikkate alındığında, sadece bazı küçük arayüz problemlerin ortaya çıktığı söylenebilir. Bunun dışında gayet başarılı olduğu ifade ediliyor.

Şirketin yaptığı bu güncelleme ile ilgili bazı eleştiriler de var. Bu güncellemenin önce beta olarak yayınlanması gerektiğini söyleyenler de mevcut. Onlara göre şirket biraz acele etti. Eğer sizler de bu modele sahipseniz ve Android 10 güncellemesi aldıysanız deneyimlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Xiaomi ABD ambargosu için hazırlıklar yapıyor