Xiaomi Mi 9 stokları 53 saniyede tükendi!

Ekran Resmi 2019 02 26 19.40.01

Xiaomi’nin kısa süre önce tanıttığı yeni amiral gemisi modeli Mi 9 geçtiğimiz gün raflardaki yerini aldı. Xiaomi Mi 9 stoklarının tükenmesi ise yalnızca 53 saniye sürdü. İşte konu hakkındaki detaylar.

Son dönemlerin yükselen üreticilerinden biri olan Xiaomi, yeni amiral gemisi modelini geçtiğimiz günlerde tanıtmıştı. Xiaomi Mi 9 üstün teknik özelliklerinin yanı sıra uygun fiyat etiketiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İlk olarak Çin’de satışa sunulan Mi 9 adeta yok sattı. Xiaomi tarafından paylaşılan bilgiye göre, Mi 9 stokları yalnızca 53 saniye içerisinde tükendi.

Xiaomi Mi 9 adeta yok sattı!

Aslında Xiaomi imzası taşıya amiral gemisi modellerinin bu tarz flaş satışlar gerçekleştirmesine alışığız. Zira Çinli üretici ilk partiyi sınırlı bir sayıda satışa çıkardığı için genel olarak stoklar 1 dakikadan az bir sürede tükeniyor.

Elbette bu durum Xiaomi Mi 9’un başarısına gölge düşüremez. Çünkü bu model fiyat performans anlamında rakiplerinin hayli önünde diyebiliriz.

Mi 9 diğer güncel amiral gemisi modelleri gibi Snapdragon 855 yonga setinden güç alıyor. Sistemini 8GB RAM ile destekleyen telefonun min. dahili depolama alanı ise 64GB.

1080 x 2340 piksel çözünürlüğünde 6.39 inçlik ekrana sahip olan telefon 3300 mAh kapasitesine sahip ortalama bir bataryadan besleniyor. Kutudan ilk çıktığında MIUI 10 destekli Android 9.0 ile çalışacak olan Xiaomi Mi 9 muhtemelen önümüzdeki günlerde ülkemizde de raflardaki yerini almış olacak.

General Mobile GM 9 Plus tanıtıldı