Xiaomi Mi 11 Avrupa’da satışa sunuldu!

Xiaomi Mi 11 Avrupa'da satışa sunuldu!

Xiaomi Mi 11 serisini duyurduğunda Snapdragon 888 telefonla çıkan ilk şirketlerden biri oldu. Tek sorun, telefonun Çin dışında bulunmamasıydı. Görüşüne bakılırsa bu durum da değişti. Xiaomi bu sabah cihazın Avrupa’daki kullanılabilirliğini duyurdu.

Xiaomi Mi 11’i aralık ayında piyasaya sürdü. Ancak akıllı telefon Çin sınırlarının dışına çıkmadı. Mi 11’in satışlarını ilk olarak anavatanında başlatan Xiaomi, Mi 11’in global lansmanı için ise geçtiğimiz günlerde tarih vererek 8 Şubat’ı işaret etti. Nitekim Xiaomi Mi 11’in global lansmanı düzenlendi ve Mi 11 böylece Çin sınırlarının dışına çıkmış oldu.

Xiaomi Mi 11’in özellikleri arasında 6.81 inç büyüklüğünde QHD+ çözünürlüğünde 120 Hz ekran yenileme hızına sahip E4 AMOLED bir ekran var. Telefonun ekranı Gorilla Glass Victus ile korunuyor. Ekran sol üst köşesinde bir nokta çentik bulunduruyor. Bu çentikte Mi 11’in 20 MP çözünürlük sunan ön kamerası yer alıyor. Ekranın altında 8 çekirdekli Snapdragon 888 işlemcisi, 8GB RAM ve 128GB/256 GB dahili depolama alanı bizleri karşılıyor.

Xiaomi Mi 11 Avrupa'da satışa sunuldu!

Ayrıca bu noktada Harman Kardon desteği bulunan telefonun parmak izi okuyucusunun ekranının altında olduğunu ve 55W hızlı şarj destekli 4.600 mAh değerinde bir bataryaya sahip olduğunu belirtelim. Mi 11’in arkasında ise 108 MP’lik ana kameraya ek olarak, 13 MP ultra geniş açılı kamera ve 5 MP telemakro olarak adlandırılan bir kamera daha var.

Mi 11, piyasaya sürüldüğünde iki renkte – Midnight Grey ve Horizon Blue – ve iki depolama yapılandırmasında mevcuttu. 128GB model 749 € (yaklaşık 902 $) olarak karşımıza çıkıyor. Ek bir teşvik olarak Xiaomi, Mi 11 için iki yıllık bir garanti ve sahip olduğunuz ilk yıl telefonu düşürürseniz ücretsiz bir ekran onarımı sunuyor.

Keenetic , Türkiye’de ağ ve internet erişim pazarını büyütüyor