Samsung Galaxy A52 5G, FCC sertifikasyonunda ortaya çıktı

Samsung Galaxy A52 5G, FCC sertifikasyonunda ortaya çıktı

Samsung Galaxy A52 5G, son dönemde TENAA ve 3C gibi Çinli regülasyon kurumlarında görünmüştü. Cihazın bazı özellikleri de Bluetooth SIG ve Wi-Fi Alliance sertifikasyon platfortmlarının kayıtlarından sızmıştı. Cihaz şimdi ise ABD Federal iletişim Komisyonu (FCC)’dan onay aldı.

Galaxy A52 5G, temel özellikleri gösteren ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) sitesinde göründü. Listeye göre Galaxy A52 5G, Android 11’de çalışacak. Cihaz ayrıca Qualcomm Snapdragon 750G 5G SoC’ye sahip olacak. Güney Koreli teknoloji devinin yaklaşmakta olan akıllı telefonunun 4,370mAh pil ile gelmesi bekleniyor. FCC listesi, Samsung Galaxy A52 5G’nin yakında piyasaya çıkacağını gösteriyor. Akıllı telefon, geçtiğimiz haftalarda çeşitli sertifika sitelerinde zaten yer almıştı.

Samsung Galaxy A52 5G, FCC sertifikasyonunda ortaya çıktı

Samsung Galaxy A52 5G’nin ABD FCC listesi ilk olarak Abhishek Yadav tarafından görüldü. Akıllı telefon 6GB RAM ile gelecek ve kutudan çıkar çıkmaz Android 11 üzerinde çalışacak. Tahminlere göre, cihaz Samsung Galaxy A52 5G Snapdragon 750G SoC tarafından desteklenecek ve bir 4,370mAh pile sahip olacak. Akıllı telefon, son zamanlarda Bluetooth ve Wi-Fi sertifikası aldı. Bir rapora göre, şirketin Greater Noida tesisinde Galaxy A52 üretimi başladı.

Galaxy A52 5G, yakın tarihli bir rapora göre 6GB + 128GB depolama için 459 euro ve 8GB + 256GB depolama yapılandırması için 509 euro olarak fiyatlandırılacak. Akıllı telefonun görüntüleri de kısa süre önce ortaya çıktı. Samsung Galaxy A52 5G akıllı telefon, dört renkte görülebilir. Müthiş Siyah, Harika Mavi, Harika Mor ve Harika Beyaz. 

Koronavirüs aşısında ikinci doz kullanılacak: İşte aşı sistemi!