Realme 7i çıkış tarihi belli oldu

realme X7

Realme’nin fiyat performans odaklı yeni telefonu gün yüzüne çıktı. İşte Realme 7i özellikleri ile ilgili ilk detaylar.

Genel olarak fiyat performans ağırlıklı ürünlerle kullanıcıların karşısına çıkan Realme, 17 Eylül’de özel bir etkinlin düzenleyecek. Düzenlenecek olan bu etkinlikte Çinli üreticinin yeni fiyat performans modelleri tanıtılacak.

Realme’nin bahse konu etkinlikte 7 ve 7i modellerini tanıtması bekleniyor. Etkinliğe daha 10 gün olsa da şimdiden telefonun bazı özellikleri netleşmeye başladı.

Sızdırılan bilgilere göre Reaime’nin yeni fiyat performans modeli 7i Snapdragon 662 yonga seti ile gelecek. Sistemini 8GB RAM ile destekleyecek olan telefonun dahili depolama alanı ise 128GB olacak.

Realme 7i kamerasıyla göz dolduracak

Realme’nin yeni modelinde 64MP’lik bir ana kamera yer alacak. Bu ana kameraya 8MP’lik ultra geniş açı, 2MP’lik makro ve 2MP’lik derinlik kamerası eşlik edecek. Ön yüzde ise 16MP’lik selfie kamerası bulunacak.

realme7i

5000 mAh’lık yüksek kapasiteli bir bataryadan beslenecek olan telefonda 18W hızlı şarj özelliği de yer alacak. 1600 x 720 piksel çözünürlüğünde 6.5 inçlik IPS LCD ekranla gelecek olan 6i de delikli ekran tasarımı tercih edilmiş. 90Hz’lik yenileme hızına saihp olan bu ekranın tatminkar bir performans sunacağı aşikar.

Açık konuşmak gerekirse Realme’nin yeni modeli 7i özellikleri nazarında kötü bir telefon değil. Fakat Realme’nin bu telefonu kaç TL’den satacağı da önemli. Zira bu özelliklerde bir model için 2500 ile 3000 TL arası bir etiket normal olacaktır.

Google Pixel 5 fiyatı ortaya çıktı