Xiaomi 13 Ultra tasarımı tüm hatlarıyla ortaya çıktı

xiaomi 12 ultra

Xaiomi 13 Ultra modelinin tanıtılmasına artık kısa bir zaman kaldı. Ancak gelen son görsel sızıntıları yeni telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağını ortaya koyuyor.

Xiaomi 13 Ultra tasarımı tüm hatlarıyla ortaya çıktı. Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, yeni akıllı telefonu Xiaomi 13 Ultra’yı bu ayın ilerleyen günlerinde Çin’de piyasaya sürecek. Daha önce bildirdiğimiz gibi, akıllı telefonun ülkesinde 18 Nisan’da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Şimdi ise sızan görüntülerle birlikte akıllı telefonun tasarımı ve bazı ana özellikleri ortaya çıktı.

Xiaomi 13 Ultra

Sızan görüntülere göre, Xiaomi 13 Ultra oldukça hacimli görünüyor. Sağ tarafta yer alan güç ve ses düğmeleri ile telefon kutu şekilli bir yapıya sahip. Arka panelinde dört sensör ve bir LED flaş birimi barındıran büyük bir kamera modülü bulunuyor. Modülde Leica markası yer almıyor ancak akıllı telefonun bu efsanevi kamera üreticisinin teknolojisine sahip olacağı zaten doğrulandı. Arka panelin üst kısmı yükseltilmiş ve kamera adasının hemen altında yer alan alt kısım ile kaynaşmaya başladığından dengesiz bir görüntüye sahip. Arka panelin kenarları da kavisli bir yapıya sahip.

Xiaomi 13 Ultra

Xiaomi 13 Ultra tasarımı tüm hatlarıyla ortaya çıktı

Sızdırılan görüntülerde, Xiaomi 13 Ultra’nın önünde merkezde yer alan delikli bir ekran ve ince çerçevelerle birlikte kavisli bir ekran bulunuyor. Üst kısımda bir hoparlör ızgarası ve muhtemelen bir IR Blaster ve ikincil bir mikrofon için iki kesik daha var. Cihazın alt kısmında SIM tepsisi, hoparlör ızgarası ve USB-C portu bulunuyor.

xiaomi 12 ultra

Onleaks’e göre Xiaomi 13 Ultra, 2K piksel çözünürlüğe ve 120Hz tazeleme hızına sahip 6,7 inç AMOLED kavisli bir ekranla gelecek. Boyutları ise 163,18 × 74,64 × 9,57mm olacak. Yaklaşan telefonun beyaz renk seçeneğinin arka panelinde deriye benzer bir doku olacağı tahmin ediliyor. Xiaomi 13 Ultra tasarımı tüm hatlarıyla ortaya çıktı.

BMW bisiklet satışları konusunda pozitif işler üretiyor