Xiaomi klavye ve fare pazarında da iddialı

Xiaomi

Geliştirilmiş tasarım ve daha uzun pil ömrü ile yeni Xiaomi kablosuz klavye ve fare seti piyasaya sürüldü.

Xiaomi klavye ve fare pazarında da iddialı. Xiaomi, Çin’de yeni bir bilgisayar aksesuarı piyasaya sürdü. Ürün resmi olarak Xiaomi Kablosuz Klavye ve Fare Seti 2 olarak adlandırılıyor. Adından da anlaşılacağı gibi, bu, şirketin ikinci nesil kablosuz klavye ve fare kombinasyonu. Yeni model birkaç değişiklik ve tasarım yeniliği ile birlikte geliyor.

Xiaomi

Xiaomi’nin en son klavye-fare aksesuarı, ‘optimize edilmiş şekil ve yüzeye sahip’ olarak pazarlanıyor. Basitçe söylemek gerekirse, ürünün tasarımı daha rahat hale getirilmek için ayarlandı. Örneğin, yeni fare önceki modelin 60g ağırlığına karşı yalnızca 45g ağırlığında. Ancak, yeni klavye, önceki versiyonun 500g ağırlığına karşı biraz daha ağır. Yani tam olarak belirtmek gerekirse yeni klavyenin ağırlığı 534g.

Xiaomi gelirlerinde düşüş yaşandığını bildirdi

Xiaomi klavye ve fare pazarında da iddialı

Klavye mikro-arka tuş kapakları ve 2,8 mm tuş hareketi ile birlikte geliyor. Sadece sayısal tuş takımı değil, aynı zamanda medya kontrollerini destekleyen 12 farklı tuş sırasına da sahip. Öte yandan, fare, önceki modelle aynı olan 1000 DPI’ye kadar destek sunacak. Cihazın kablosuz bağlantı için istenen PC/laptop portuna takılması gereken dahili bir 2,4 Ghz USB Tip-A alıcısı ile birlikte geldiğini de belirtelim.

Xiaomi Hindistan'da para aklama iddiası!

Xiaomi, yeni nesil klavye-fare kombinasyonunun pil ömrünün daha iyi olduğunu iddia ediyor, ancak bu sürenin ne kadar olduğunu da tam olarak belirtmiyor. Xiaomi Kablosuz Klavye ve Fare Seti 2, Çin’de 99 yuan yani yaklaşık 15 dolar fiyatla satışa sunuldu. Xiaomi klavye ve fare pazarında da iddialı.

Meta ilk gerçek AR gözlüklerini 2027’de piyasaya sürecek