Garmin Gorerunner 265 tasarımı netleşti

garmin

Bir süredir adından bahsettiren yeni Garmin Gorerunner 265 modeli bu defa net bir görsel ile tasarımını da göstermiş oldu.

Garmin Gorerunner 265 tasarımı netleşti. Garmin’un henüz piyasaya sürülmemiş Forerunner 265 serisi akıllı saatleri hakkında dönen söylentiler bu hafta da devam etti. Satıcı listelerinden yüksek çözünürlüklü görüntülere kadar, akıllı saat söylentileri ön planda kalmaya devam ediyor. Şimdi ise Garmin Forerunner 265 ve Forerunner 265S’nin yeni görüntüleri ve tam özellikleri çevrimiçi olarak sızdırıldı.

garmin

Garmin, Forerunner 265’i 46mm ekranla piyasaya sürmeyi planlarken, Forerunner 265S ise 42mmlik bir akıllı saat olarak gelecek. Yeni bir sızıntıya göre her iki model de üç renkte bulunacak. Ayrıca bu cihazların lansman fiyatı ise 449.99 dolar olarak tahmin ediliyor.

garmin 2

Garmin Gorerunner 265 tasarımı netleşti

Şu anda, Forerunner 265 serisinin standart 265 modeli ve bir de alternatifi olarak 265S modeli ile geleceğini bir kez daha hatırlatalım.

Tüm Garmin Forerunner 265 serisi akıllı saatleri Amazon Music, Deezer ve Spotify oynatmalarını destekleyecek. Bu nedenle Garmin, Forerunner 265 serisi için özel Müzik modelleri geliştirmemiş.

garmin

Eğer iddialar doğruysa bu iki yeni akıllı saat modeli de, 8GB depolama alanıyla birlikte gelecek. Son olarak Garmin’ın Forerunner 265 ve 265S modellerini birkaç hafta içinde piyasaya sürmesinin beklenildiğini de belirtelim. Tabi tarih bu kadar yakın olunca, akıllı saat meraklılarının heyecanlanması da son derece normal. Bakalım Garmin’in yeni saatleri, kendisini bekleyenlerin bu heyecanına layık olabilecek mi? Garmin Gorerunner 265 tasarımı netleşti.

Apple Glass özellikleri ile ilgili ilginç iddia!