Bekleyenlere kötü haber! Süresiz olarak ertelendi!

bas

Neredeyse 10 yıl önce piyasaya çıkan The Wolf Among Us, sevilen macera oyunlarından biri olarak oyun dünyasındaki yerini aldı. The Wolf Among Us 2 merakla beklenmeye başladı. Telltale Games, 2. oyunu duyurduğunda oyuncular arasında heyecan yaratmayı başardı. Fakat geliştirici ekipten kötü haber geldi. Normalde bu sene çıkması beklenen devam oyunu, süresiz olarak ertelendi.

Telltale Games, The Wolf Among Us 2‘nin ertelendiğini duyurdu. Oyun stüdyosu yeni bir çıkış tarihi de vermezken, yaptığı açıklamada “Oyuncuların hak ettiği güzel bir yapım sunmak istiyoruz. Oyun için doğru olanı yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

The Wolf Among Us 2 resmi olarak duyurulduğundan bu yana problemlerle gündeme geldi. Telltale Games CEO’su Jamie Ottilie IGN’e yaptığı açıklamada, gecikmenin Unreal Engine 5 geçiş başta olmak üzere birkaç nedenden kaynaklandığını belirtti. Kötü bir oyun çıkarmak istemedikleri için erteleme kararı aldıklarını vurguladı.

The Wolf Among Us 2

Jamie Ottilie, grafik motorunun değişmesi nedeniyle daha önce yaptıkları birçok işin yeni grafik motorunda tekrardan yapılması gerektiğini ifade etti. Ottilie, oyunu bu sene çıkarmak isteseler bile eksik bir yapım olacağını ve bunun da kendilerine uygun olmadığını sözlerine ekledi.

İlk oyundan 6 ay sonrasını konu alan The Wolf Among Us 2, SDCC 2017’de duyuruldu. Oyunun 2018’de sonlarında PC, Mac, konsollar ve mobil için yayınlanması planlanıyordu. Daha sonra Telltale finansal sorunlarla karşılaştı ve oyunun geliştirilmesi yılan hikayesine döndü. 2019’da yeniden geliştirilmekte olduğu açıklandı. Oyun hazır olduğunda PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için çıkacak.

Diablo 4’te özel ödüller olacak