Xiaomi katlanabilir telefon fotoğrafları sızdırıldı

Xiaomi katlanabilir telefon fotoğrafları sızdırıldı

Samsung, Huawei ve Motorola zaten katlanabilir ürünler pazarına girmiş durumda ve daha fazla şirketin katılması sadece an meselesi. Şimdi de Xiaomi, MIUI 12’ye sahip Galaxy Fold benzeri bir telefon, bir Çin metrosunda fotoğraflandı. Cihaz, üretim öncesi tasarım gizleme kılıfına benzeyen bir kılıfa sarılmıştı. Xiaomi, rekabette geri planda kalmamak için çalışıyor gibi görünüyor.

Teknoloji geliştikçe cihazların en ufak özellikleri bile fark yaratan bir etken haline geliyor. Katlanabilir cihazlar günümüzde artmaya başlayan ürünler arasında. Teknoloji devlerinin pazarına şimdi Xiaomi de ekleniyor. Resimdeki kişinin Xiaomi çalışanı olup olmadığı kesin değil. Ancak elinde tuttuğu cihazin Xiaomi katlanabilir cihaz olduğu doğrulandı. cihazın görüntüsüne bakılırsa, tanılması için uzun süre beklemeyeceğiz gibi duruyor.

Xiaomi katlanabilir telefon fotoğrafları sızdırıldı

Sızan görüntüden sadece bu cihazın MIUI 12 çalıştığı söylenebilir. Ayrıca sızan fotoğraftan 256GB dahili depolamaya sahip olduğunu da çıkarabiliriz. Üstte, altta veya herhangi bir köşede görülmesi gereken selfie kamerası yok. Cihaz açıldığında güç tuşu ve ses seviyesi düğmesi sağ tarafta kalıyor. Şimdiye kadar cihaz hakkında bilinenler sadece bunlardan ibaret.

Xiaomi’nin katlanabilir cihaz yönünde kendini geliştirmeyi planladığını ilk kez duymuyoruz. Aralık ayında, sektördeki uzmanlar şirketin 2021’de Oppo, vivo ve hatta belki de Google ile birlikte bir katlanabilir cihazı piyasaya sürmesinin beklendiğini açıklamıştı. Söylentiler ne zaman kesinleşecek bekleyip göreceğiz.

Dünyanın en hızlı dizüstü bilgisayarı Asus ROG Strix SCAR 17