Xiaomi yeni katlanabilir telefonu ile dikkat çekecek

Xiaomi yeniXiaomi yeni katlanabilir telefonu ile dikkat çekecek katlanabilir telefonu ile dikkat çekecek

Xiaomi yeni katlanabilir telefonundaki özellikler ile gözleri üzerine toplayacak. İşte tüm detaylar.

Yaz sezonu aynı zamanda katlanabilir telefon sezonu da demek. Samsung Galaxy Z Fold 5 ve etkileyici derecede ince bir tasarım ile geldi. Honor Magic V2’nin de açıklanması ile birlikte şimdi sıra Xiaomi’de. Uygun bir şekilde adlandırılan Mix Fold 3, katlanıldığı halde kalınlık (5,26 mm), katlanmamış halde (10,86 mm) ve ağırlık (255 gram) açısından beklenen birkaç iyileştirme sunuyor. İncelik ve hafiflik söz konusu olduğunda Honor’un hala endişelenecek bir şeyi yok, ancak Xiaomi’nin en yeni cihazı, 5x periskopik yakınlaştırma kamerası ve sonunda bir selfie kamerası ile geliyor.

Xiaomi yeniXiaomi yeni katlanabilir telefonu ile dikkat çekecek katlanabilir telefonu ile dikkat çekecek

Bir diğer dikkate değer ek, orijinal 67W kablolu seçeneğin yanı sıra 50W kablosuz şarj. Şirket, kullandığınız şarj yöntemine bağlı olarak, biraz daha yoğun olan 4.800mAh pilin tamamen şarj edilmesinin sırasıyla 55 dakika veya 40 dakika sürdüğünü söylüyor. Mix Fold 3’ün kablosuz şarjı, Qualcomm’un birincil çekirdeği olan en yeni Snapdragon 8 Gen 2 “Lider Sürüm” işlemcisi ile iyi eşleşen ürün olarak karşımıza çıkıyor. 3,36 GHz’e kadar saat hızına sahip cihaz daha büyük ekranda video düzenleme için kullanışlı.

Güçlendirilmiş kamera kurulumu sayesinde Mix Fold 3, arkasında Leica ile geliştirilmiş toplam dört kamera barıdırıyor: optik stabilizasyona sahip 50 megapiksel f/1.77 ana kamera (Sony IMX800, 23 mm eşdeğeri), 12 megapiksel f /2.2 ultra geniş kamera (15 mm eşdeğeri), 10 megapiksel telefoto kamera (75 mm eşdeğeri) ve kullanışlı yeni 10 megapiksel f/2.92 periskop kamera (115 mm eşdeğeri).

Opel Experimental : Cesur ve Yalın  tasarım felsefesiyle   büyülüyor