Xiaomi Electric Scooter 4 Pro, Avrupa’da 799 Euro’ya piyasaya sürüldü

Xiaomi şimdi en yeni elektrikli scooter’ı olan Xiaomi Electric Scooter 4 Pro’yu Avrupa’da tanıttı. 

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro, bir süredir spekülasyon konusuydu ve kısa süre önce e-scooter’ın Segway-Ninebot tarafından üretileceğini gösteren sertifika aldı. Scooter 4 Pro, Avrupa’da satışa sunulacak.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro, öncekilere benzer bir tasarıma sahip. 25 km/s azami hıza ve tam şarjla yaklaşık 45 km menzile sahiptir. Elektrikli Scooter 4 Pro, 12.400 mAh pile sahiptir ve 700 W’a kadar elektrik gücü üretebilir.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro

Yaklaşık 16,5 kg ağırlığında ve 120 kg’a kadar yükleri taşıyabilir. Ayakta duran e-scooter, genel olarak geliştirilmiş kontrol verimliliğine ek olarak 10 inçlik kendinden contalı lastikler ve çift etkili disk fren ile birlikte gelir. Ön tekerleğinde E-ABS sistemi ve kinetik enerji geri kazanım sistemi (KERS) bulunuyor.

Yeni Xiaomi e-scooter, Navee tarafından üretilen Electric Scooter 3 Lite’tan önemli iyileştirmelerle birlikte geliyor. Kısa yolculuklar için uygun olurken, yük taşıma kapasitesi de kullanışlıdır. E-scooter 1.2m uzunluğa ve 1.24m yüksekliğe sahiptir. Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Pro, arabada kolayca taşınabilir ancak tamamen katlanamayabilir. Yeni e-scooter için daha fazla ayrıntı ve çıkış tarihi daha sonraki bir tarihte açıklanacak.

Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition için yeni bilgiler geldi