Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition için yeni bilgiler geldi

zt4

Samsung Galaxy Z Flip 4’ün Ağustos ayında markanın Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Dördüncü nesil katlanabilir akıllı telefonun temel özellikleri şimdiden sızdırıldı. Ayrıca sızdırılan renderlarda da görüldü. 

Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition’ın daha fazla renkte sunulacağını ve daha geniş bir lansman ülkesi olacağı söyleniyor. Bu özel sürüm daha önce normal versiyonundan iki ay sonra Ekim ayında piyasaya sürülmüştü. Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition ile alıcılar, arka paneldeki renk kombinasyonlarını özelleştirme seçeneğine sahip oluyor. Hatırlatmak gerekirse, Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition 49 renk kombinasyonu sunuyordu. Cihaz yalnızca Avustralya, Fransa, Kanada, Almanya, Kore, İngiltere ve ABD pazarlarıyla sınırlıydı. 

Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition

 

Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition için temel özelliklere gelecek olursak normal versiyonu ile hemen hemen aynı olacak ; 120Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç sAMOLED dahili ekrana sahip olacak. Cihazın dış ekranı, Galaxy Z Flip 3’ün harici ekranından biraz daha büyük olan 2.1 inçlik bir sAMOLED ekrana sahip olacak.

Akıllı telefon, 12 megapiksel ana kamera ve 12 megapiksel ultra geniş açılı kameraya sahip olacak. İç kısımda ise 10 megapiksellik bir selfie kamerası olacak. 

Galaxy Z Flip 4’ün Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile güçlendirileceği bildiriliyor. 8GB RAM ve 256GB’a kadar yerleşik depolama alanı sunacak. Akıllı telefonun 25W kablolu şarjı ve 10W kablosuz şarjı destekleyen 3.700mAh pil ile desteklenmesi bekleniyor. 

Uzun süredir beklenen Xiaomi TV A2 piyasaya sürüldü