Xiaomi Civi 2 ön kamerası ile şov yapacak!

1 5

Akıllı telefon dünyasının önemli isimlerinden biri olan Xiaomi, yakın zamanda yeni modeli Civi 2’yi resmen tanıtacak. Telefonun paylaşılan ilk görüntüleri ise bir hayli beğenildi.

Xiaomi Civi 2 ön kamerası ile şov yapacak! Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, uzun bir süredir Civi serisinin yeni modeli üzerinde çalışıyor. Bugüne kadar adını sıkça duyduğumuz ancak özellikleri konusunda pek yol kat edemediğimiz bu cihaz hakkında, nihayet elimize kanlı canlı bir fotoğraf geçti.

1 5

Bizzat Xiaomi tarafından paylaşılan bu fotoğrafta Xiaomi Civi 2’nin ön yüzeyinde Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone 14 Pro’da gördüğümüz Dinamik Ada benzeri bir tasarımın bulunması dikkatlerden kaçmadı. Bununla birlikte bu kısmın iPhone 14 Pro’daki gibi genişleyip daralma özelliğine ya da bildirim etkileşim desteğine sahip olup olmadığı şimdilik bilinmiyor.

xiaomi civi 1 1

Xiaomi Civi 2 ön kamerası ile şov yapacak!

Ön yüzeyde yer alan bu kamera alanını özel yapan şey ise, selfie kamerasının 2’li bir yapıdan oluşuyor olması. Xiaomi Civi 2’nin ön yüzeyinde 32MP + 32MP’lik ikili bir kamera kurgusu yer alacak. Cihazın arka yüzeyine baktığımız zamansa, burada da 3’lü bir kamera kurulumunun olduğunu görüyoruz. Ancak bu kısım için yalnızca ana kameranın 50MP olduğunu biliyoruz ki diğer iki sensör hakkında şimdilik kesinleşmiş bir malumat yok.

xiaomi civi 1

Son olarak Xiaomi Civi 2’nin gücünü Qualcomm tarafından yakın zamanda tanıtılan ve orta üst segment akıllı telefon modellerini hedefleyen Snapdragon 7 Gen 1 yonga setinden alacağını da hatırlatalım. Eğer bir aksilik olmazsa, Çinli şirket Civi 2’yi önümüzdeki günlerde resmen tanıtacak.

Artemis 1 kalkışı yine ertelendi!