Akıllı Telefon Ekranıyla Ceviz Kırmak ve Çivi Çakmak

telefonla ceviz kirmak civi cakmak 2

Akıllı telefonlar günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Giderek daha fazla özelliğin eklendiği telefonların fiyatı da beraberinde artış gösteriyor. Her kullanıcının korkulu rüyası ise telefonunun ekranının kırılması. Gorilla Glass teknolojisi her ne kadar dayanıklı olsa da telefonun kasa yapısı, köşeleri gibi etkenler de dayanıklığı etkiliyor. Çinli akıllı telefon üreticisi Ulefone ise dayanıklılık konusunda oldukça iddialı.

telefonla-ceviz-kirmak-civi-cakmak-1

Ulefone isimli firma sadece Çin’de faaliyet gösteriyor ve Çin akıllı telefon pazarını hedef alıyor. Dolayısıyla ülkemizde bilinmesi pek mümkün değil. Firmanın yeni akıllı telefonu Ulefone Be Touch 2 ile ilginç bir test videosu yayınlandı. Telefonun performansı ve tasarımından ziyade dayanıklılığına dikkat çekmek isteyen firma Ulefone Be Touch 2 isimli modeliyle çok sayıda ceviz kırdı ve çivi çaktı.

Ulefone Be Touch 2 isimli modelde Gorilla Glass 3 ekran camı kullanıldığını söyleniyor ve onda ceviz ve çizi çakma işleminden sonra bile ekran kırılmıyor. Bu video Gorilla Glass 3 kullanan her akıllı telefonun aynı dayanıklılığa sahip olacağı anlamına gelmiyor o yüzden bu videodaki işlemleri kendi telefonunuzla denemenizi kesinlikle tavsiye etmiyoruz. İyi seyirler.

MineCraft’ın Windows 10 Sürümü Gözüktü