Xiaomi Black Shark 5 Pro için geri sayım başladı

Black Shark 4 en yüksek puanla rekor kırdı!

Xiaomi’nin alt markalarından biri olan ve daha çok oyun odaklı bir anlayışın ürünü olan Black Shark ailesinin 2 yeni üyesi, küresel pazarda kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Xiaomi Black Shark 5 Pro için geri sayım başladı. Black Shark markası, son zamanlarda bir hayli popüler bir konuma geldi. Özellikle oyun odaklı tasarımı ve donanımı sayesinde oyuncular arasında ün kazanmaya başlayan bu marka, aslında Xiaomi’nin altında konumlanmış bir isim.

Black Shark 4S oyuncu merkezli tasarımıyla geliyor

Akıllı telefon dünyasının fark yaratan markalarından biri olmayı başaran ve her geçen gün kendi alanında daha önemli bir role bürünen Black Shark, son olarak Mart ayında 2 yeni modelini resmen tanıtmıştı. Buna göre Black Shark 5 ve Black Shark 5 Pro olarak isimlendirilen iki cihaz, tanıtımdan hemen sonra Çin’de satışa sunulmuş ancak bu cihazların küresel pazarda ne zaman kullanıcıların beğenisine sunulacağına dair herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

Black Shark 4 Pro, DxOMark ses testinde en iyi performansa sahip!

Xiaomi Black Shark 5 Pro için geri sayım başladı

İşte oyun severlerin Xiaomi’den bekledikleri açıklama bugün geldi. Çinli teknoloji devi tarafından yapılan açıklamaya göre her iki akıllı telefon da 8 Haziran’dan itibaren küresel pazarda satışa sunulmaya başlanacak.

black shark 4

Black Shark 5 ve Black Shark 5 Pro’ya Çin dışında ulaşabilecek ilk oyunseverler Malezyalı kullanıcılar olacak. Ancak hemen umutsuzluğa kapılmayın çünkü Xiaomi bu cihazların Malezya’nın hemen ardından diğer pazarlarda da boy göstereceğini söyledi.

Bakalım özellikle oyun sevdalıları için geliştirilmiş bu iki oyun canavarı ülkemizdeki hayranlarıyla ne zaman ve daha da önemlisi kaç paralık bir fiyat etiketiyle buluşacak?

Bitcoin için fiyat artışı nasıl gerçekleşecek? Ünlü analist açıkladı