Android horlama tespiti yapacak

Google, başka bir AI araştırmacısını kovdu

Teknolojinin günden güne gelişmesi bazen çok önemli sorunlara çözüm getirirken bazen de insanların günlük yaşam konforlarını arttırmayı hedefliyor.

Android horlama tespiti yapacak. Eşler arasında hiç bitmeyen muhabbetlerden biridir “horlama”. Neredeyse horladığını kabul eden tek bir erkek yok diyebiliriz. Kabul edenler de, ya kafalarının ufak bir şekilde yana yatırılmasıyla bu sorunun çözüleceğini ya da oldukça sessiz bir şekilde horlamasına rağmen bu durumun abartıldığını iddia ederler. Ancak horlayan fakat bunu kabul etmeyen eşlere kötü bir haberimiz var, Google yeni bir uygulama üzerinde çalışıyor.

Android horlama tespiti

Teknoloji devi tarafından yakın zamanda hayata geçirilmesi planlanan bu yeni proje, Sleep Audio Collection destekli Google Health Studies uygulamasını esas alıyor. Buna göre projenin hayata geçirilmesiyle birlikte kullanıcılar artık gece uyku performanslarını çok daha detaylı bir şekilde takip edebilecekler.

Android horlama tespiti

Android horlama tespiti yapacak

Öyle ki artık bir kişinin gece kaç saat uyuduğu ve bunun ne kadarının derin ne kadarının hafif uyku modunda olduğu gibi özelliklerin yanında, uyku süresi boyunca ne kadar süre horladığı bu horlamaların ses seviyesi ve titreşim yoğunluğu gibi oldukça kapsamlı detaylar bile öğrenilebilecek. Tabi böyle olunca, artık eşler arasında “horluyorsun, horlamıyorum” tartışmaları da son bulmuş olacak.

Android horlama tespiti

Ancak önemli bir ayrıntıyı da atlamayalım. Kullanıcıların bu uygulamadan en iyi şekilde faydalanabilmeleri için, telefonun oldukça yakın bir konumda bulunması gerekiyor. Aksi taktirde bu özellikten beklenen performans alınamayabilir. Son olarak uygulamanın ne zaman çıkacağı henüz netleşmemiş olsa da, bu yılın ikinci yarısında Google Play’deki yerini alması bekleniyor.

Tesla araçlarında yeni özellik kullanılacak: Bu seferki farklı