Bitcoin için fiyat artışı nasıl gerçekleşecek? Ünlü analist açıkladı

Bitcoin için fiyat artışı

Bitcoin için fiyat artışı aslında sanıldığı kadar zor değil. Konuyla ilgili kıdemli bir analist bazı açıklamalara yer verdi.

Bitcoin için fiyat artışı hayal mi olacak? Dünyanın en büyük kripto para birimi olarak bilinen Bitcoin ne yazık ki yeterli düzeyde yükselemiyor. Fiyat artışı için daha başka enstrümanlara ihtiyaç var. Yeni bazı gelişmeler yaşanmazsa dijital varlıkların yükselmesi adeta hayal olacak.

Kripto para devi olan Bitcoin şu sıralar kıdemli analist Marion Laboure tarafından değerlendiriliyor. Kendisi yaptığı bir değerlendirmede kripto para birimlerindeki arz ve talep arasındaki dengenin oluşturulması gerektiğini belirtti. Aksi halde Bitcoin’in yükselmesi çok zorlaşacak.

Bitcoin için fiyat artışı mümkün mü?

Hatırlayacağınız üzere Luna ile ilgili çok büyük problemler yaşandı. Ortaya çıkan bu problemler nedeniyle ekosistem adeta çökme noktasına geldi. Luna bütün dijital varlıklara büyük bir zarar verdi.

 Bitcoin için fiyat artışı

Finansal okuryazarlığın yüksek olmadığı ülkelerde ne yazık ki bu tür çöküşler daha çok küçük yatırımcıyı etkiliyor. Yaptıkları yatırımlar nedeniyle yeterli kazanç elde edemeyen küçük yatırımcılar piyasadan çekiliyor. Fakat bu çekilme yaşanan zararın ardından gerçekleşiyor. Yani zararlı çıkmış oluyorlar.

Kripto paralarda düzenleme şartı

Ünlü analist tarafından yapılan açıklamalara baktığımızda kripto paralarda düzenlemenin şart olduğunu görüyoruz. Kendisi kesinlikle bir düzenleme yapılması gerektiğini düşünüyor. Aksi halde dijital varlıklarda önemli ölçüde düşüş yaşanabilir.

Büyük Bitcoin transferi endişe yarattı: Yeni bir düşüş mü geliyor?

Yeniden hacim kazanması gereken dijital varlıkların daha fazla kullanıcıya ulaşması gerekiyor. Fakat bunun sağlamanın en önemli yolu bazı düzenlemeler gerçekleştirmek. Eğer düzenlemeler gerçekleşirse çok kolay bir şekilde insanlar kripto paralara yönelebilir. peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.